• Contentcreatie case
  • marketing
  • beautysector

In de kijker: Exilis Facelift


Tekst: Tineke W

12-07-2017

Wil je graag werken aan huidverjonging- en verbetering, zonder de stap te zetten naar de plastisch chirurg of medische ingrepen te ondergaan? Dan is de Exilis Facelift de oplossing om op lange termijn te genieten van een gezonde, vitale en jonge huid. En dit zonder te hoeven snijden, pijn te lijden of lange herstelperiode. Na een kuur van 4 à 6 behandelingen, krijg je al het gewenste resultaat op lange termijn.

Revolutionaire niet-chirurgische face-lift

Afbeelding

Collageen en elastine zijn heel belangrijk als het gaat over anti-ageing. Eens we de 25 gepasseerd zijn, vermindert de aanmaak hiervan. Om onze huid jong te houden, is het heel belangrijk om die huideigen stoffen te vernieuwen.

Exilis Facelift herstelt op revolutionaire niet-chirurgische wijze het collageen en elastine in de dieper liggende huidlagen. Het resultaat is een fenomenaal strakkere en vollere huid, zonder chirurgie of herstelperiode. Deze unieke technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteverspreiding naar de diepe huidlagen. Dit stimuleert de cellen om nieuwe collageen en elastine aan te maken. De huid wordt dus op een natuurlijke en veilige manier opnieuw gevuld met veerkrachtig collageen. Deze techniek geeft uitmuntende resultaten bij: verslapping van gelaat en hals, rimpels, vervaagde gelaatscontouren, holle wangen, kringen onder de ogen, ...

Hoe verloopt nu zo'n behandeling

Een computergestuurde applicator wordt heen en weer bewogen over het gelaat en de hals. Er kleeft een elektrode op de rug en in de kop zitten ook verschillende elektrodes, die elkaar dus aantrekken. Daardoor gaat de werking nog dieper en blijft het resultaat ook langer. De behandeling is totaal niet pijnlijk en wordt zelfs als aangenaam ervaren door de comfortabele warmte. Het apparaat werkt met een hoge energie en is tegelijk heel veilig doordat het constant de warmte aanpast.

Wanneer zie je resultaat?

Al vanaf de eerste behandeling merk je al meteen een verbetering en verstrakking van de huid. Voor een duurzaam resultaat zijn er 4 à 6 behandelingen aangeraden, best met een frequentie van 1x per maand. Na de kuur zal het resultaat nog toenemen gedurende 3 à 6 maanden. Een jaarlijkse onderhoudsbehandeling is aangewezen nadien. Laat je hierbij zeker adviseren door je huidspecialiste zodat je op voorhand weet waar je aan begint. De kuur en resultaten zijn wetenschappelijk bewezen en ondersteund. Het is een zeer veilige, natuurlijke en comfortabele manier met lang blijvende resultaten.