• Portret
  • Beauty
  • Publireportage

Esthetiek Marleen uit Lembeke


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

08-09-2019


Bij Esthetiek Marleen in Lembeke verwelkomen Marleen en haar dochter je graag voor gespecialiseerde anti-aging behandelingen. Dankzij haar jarenlange ervaring en kennis zet ze alles in op huidverjonging en -verbetering. Ze gaat een stapje verder dan enkel manuele gelaatsverzorgingen met Mila d’Opiz en bereikt optimale resultaten met de Venus Swan en Aquarenew in combinatie met LED-lichttherapie. Daarnaast kun je ook in haar instituut terecht voor manicure & pedicure, gelnagels en gellak, ontharing en make-up van LookX.

Kriebels voor schoonheidszorgen

Toen haar dochter de studies schoonheidszorgen begon, kriebelde het bij Marleen ook om die richting uit te gaan. “Ik wou dat altijd graag doen en in 2001 ben ik gestart met de studies. Ik ben beginnen oefenen op mijn buurvrouw in de keuken, maar al vlug groeide het verder uit. Na 5 jaar in bijberoep te hebben gewerkt van thuis uit, ben ik nu al 11 jaar volledig zelfstandig. Ik had het zelfs veel vroeger moeten doen, het is echt mijn ding. Als ik een weekje in verlof ben, mis ik al mijn klanten. Enkele jaren terug kwam dit pand in Lembeke vrij en is mijn dochter er halftijds bijgekomen in het salon. De samenwerking lukt erg goed. Wij moeten maar naar elkaar kijken en weten dat de ander bedoelt.”

Huidverbetering en verjonging op hoog niveau

Wij kunnen met non-invasieve technieken mooie resultaten behalen die verder gaan dan een gewone verzorging. Maar het resultaat blijft wel natuurlijk.

Afbeelding

Met Mila d’Opiz, Venus Swan, Aquarenew en LED-lichttherapie is Esthetiek Marleen gespecialiseerd in huidverbetering en -verjonging op hoog niveau. “Door de opleidingen bij Mila d’Opiz kwam ik in contact met nieuwe technieken en toestellen. Ik ben begonnen met de Aquarenew en de LED. We bereikten hiermee heel mooie resultaten bij mensen met een probleemhuid zoals acné, eczeem,... Dan is de Venus Swan er bij gekomen en nu klopt het totaalplaatje voor huidverjonging. Bij nieuwe klanten gaan we altijd eerst kijken en luisteren, om daarna de beste behandeling aan te raden. Vaak is dat een kuur, al dan niet in combinatie met verschillende technieken en verzorgingen.”

Collageen stimuleren en vernieuwen in elke huidlaag

Wie net een stapje verder wilt gaan in huidverjonging en -verbetering, maar nog niet naar de plastische chirurg wilt, zit hier zeker goed. “Wij kunnen met non-invasieve technieken mooie resultaten behalen die verder gaan dan een gewone verzorging. Maar het resultaat blijft wel natuurlijk. Met de Aquarenew (hydradermabrasie) werken we tot in de 1ste huidlaag, de LED gaat tot in de 2de en de Venus Swan tot in de diepste huidlagen. Elke huidlaag wordt behandeld en gestimuleerd voor de aanmaak en vernieuwing van collageen. Na één behandeling met de Venus Swan heb je al een echt waw-gevoel en direct resultaat. De contouren zijn gelift en strakker en rimpeltjes zijn vervaagd. Het is ook heel ontspannend dankzij de warmte, ook onder de LED-lamp vallen klanten vaak in slaap.”

Gemoedelijk, huiselijk en sociaal

Je hoort dat Marleen haar werk graag doet en ze straalt haar passie echt uit. “Ik krijg veel voldoening van mijn klanten als ik hen kan helpen. Ze zijn echt tevreden van de resultaten. Het gaat er hier ook heel gemoedelijk, huiselijk en sociaal aan toe. Heel gewoon eigenlijk, iedereen kan hier zichzelf zijn. En zo hoort het ook.”