• Portret
  • Wellbeing
  • Holistisch

Holistische praktijk SLOWW in Assebroek, een portret


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

22-10-2018

Holistische praktijk SLOWW ​​​​​​​ in Assebroek staat voor schoonheidszorgen vanuit een holistische visie. Isabelle haar passie is om mensen mooi te maken vanuit hun natuurlijke pure schoonheid. Elke gelaatsverzorging is uniek en aangepast aan de behoefte van de klant. Isabelle werkt met het merk Organic Spa met natuurlijke ingrediënten voor een zuivere huid. Daarnaast is ze ook gespecialiseerd als kanker beauty specialist in gelaatsverzorgingen en massages. Isabelle verzorgt je huid, helpt je ontspannen en laat je terug stralen vol zelfvertrouwen.

Sloww, wat staat voor soepel en ontspannen ouder worden,  richt zich tot 40+vrouwen die helmaal tot bloei willen komen in hun 'tweede lente'. Vrouwen die authentieke, echt pure producten willen die gezond zijn voor huid, lichaam en de natuur,

Daarom heeft Isabelle besloten om onder de naam “SLOWW” verder te gaan als ontspanningscoach voor 40+ vrouwen. Ze heeft een heel eigen manier van schoonheidsverzorging gevonden en de benaming van schoonheidsspecialiste paste hier ook niet meer bij. 

Met “SLOWW” kiest ze er bewust voor, om 40+vrouwen, die in de overgangsjaren zitten, te adviseren, te ondersteunen en te begeleiden naar moeiteloos soepel en ontspannen ouder worden. Om het lichaam als een holistisch geheel te zien en om van de tweede helft van het leven een feest te maken. 

Hierin komt voor haar alles samen. 

Ze heeft, zegt ze zelf, met wat geluk, toch nog heel wat jaren voor de boeg, en daarom wil ze het taboe en de vaak negatieve beeldvorming van de overgang, de menopauze en het ouder worden uit de wereld helpen. Verandering begint bij jezelf. Dus heeft ze ook besloten nog zichtbaarder te worden en zoveel mogelijk haar missie uit te dragen. 

Organic Spa, 100% natuurlijke ingrediënten

Isabelle werkt met de producten van Organic Spa, een Australisch merk dat 100% natuurlijke ingrediënten bevat, waarvan er minimum 70% biologisch gecertificeerd zijn. “SLOWW is geen klassiek schoonheidsinstituut, ik werk holistisch en leg het accent op relaxatie en huidverbetering op een natuurlijke manier. Vandaar dat ik er ook de edelsteenmassage bij doe, die werkt energetisch en op de emotionele toestand. Bij Organic Spa heb ik de garantie van zuivere producten vrij van parabenen, sulfaten, parfum, plastics… Als je iets aanbrengt op je huid, dringt 60% meteen in de bloedbaan. Het wordt niet gefilterd en verspreidt zich overal in ons lichaam. De industrie speelt hier ook op in met groene labels, maar vaak zitten er toch nog schadelijke stoffen in. Ik probeer mijn klanten ook dat stukje van bewustwording bij te brengen.”

Edelsteenmassage of gelaatsmassge met jaderoller en andere spirituele tools

In haar aanbod zitter er 2 verzorgingen: de Basis Verzorging en de Unieke Energetische Verzorging. Bij elke verzorging stemt Isabelle zich af op de behoefte van de huid en wensen van de klant. “Tijdens een eerste gesprekje leg ik het belang uit van zuivere en natuurlijke producten. Dan doe ik een huidanalyse om te kijken welk huidtype ze hebben en wat de huid nodig heeft. Naast een grondige reiniging, peeling en masker leg ik toch vooral het accent op de ontspanning. Bij de Basis Verzorging krijg je enkel een manuele massage, met korte indroductie van een edelsteenmassage, en een korte klankschaalbad tijdens het masker. Bij de Unieke Energetische Verzorging krijg je, naast een voetbadje met himalyazout en etherische olie ook nog een volledige edelsteenmassage van gezicht, voeten en onderbenen en een diepe ontspannende klankschaalreis. Afsluiten van beide verzorgingen doe ik met een serum en dagcrème. 

Benieuwd naar de gelaatsverzorging met edelsteenmassage bij SLOWW? Lees dan zeker ook ons artikel getest en probeer het zelf dankzij onze kennismakingsdeals voor nieuwe klanten.