• Portret
  • Beauty
  • Kapsalon

Ella Hair & Beauty


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

18-12-2017

Ella Hair & Beauty is gelegen op 100 meter van het Donkmeer in Berlare. Je kunt bij Els terecht voor alle haarbewerkingen en schoonheidsverzorgingen, zoals gelnagels, gelish, pedicure, gelaatsverzorging van Germaine de Cappucini of Body & Bess, spraytanning, make-up en wimperextensions. Kortom alles om je van kop tot teen te laten verwennen en stralend buiten de komen.

Sinds mei 2017 is Ella Hair & Beauty verhuisd naar een nieuwe locatie dicht bij het Donkmeer. Els haar salon en instituut is modern en fris met jeugdige kleuren. Zij is van opleiding kapster, maar de microbe voor schoonheidszorgen heeft haar nooit losgelaten. Zij behaalde onlangs haar diploma en combineert nu beide in Ella Hair & Beauty. “Het heeft er altijd al in gezeten, in het middelbaar vond ik het moeilijk om te kiezen tussen de beide. Maar nu kan ik het totaalconcept aanbieden. Ontharen, make-up en nagels doe ik er namelijk ook bij. Alles klopt gewoon nu.”

Iedereen voelt zich hier gewoon thuis en kan al eens iets vertellen. Er hangt altijd een vrolijke sfeer.”

Verschillende merken in één salon

Afbeelding

Els werkt met Goldwell voor de haarverzorgingsproducten, en voor de gelaats- en lichaamsverzorgingen vertrouwt ze op Germaine de Capuccini, Body & Bess en Bio Balance. “Ik heb twee merken voor de gelaatsverzorgingen, namelijk de lijn van Germaine de Capuccini gespecialiseerd voor probleemhuiden en Body & Bess voor de klassieke verzorgingen. Bio Balance gebruik ik voor de algenpakkingen voor het lichaam. Prijs-kwaliteit zit goed bij deze merken en zo kan ik voor iedereen wat aanbieden. Kwalitatief werk is belangrijk, maar ook dat mensen zich op hun gemak voelen. Iedereen voelt zich hier gewoon thuis en kan al eens iets vertellen. Er hangt altijd een vrolijke sfeer.”

Ervaring en passie voor beauty

Afbeelding

Voor de keuze van een kapsel, snit en kleur, kijkt Els voornamelijk naar de natuurlijke haarkleur, vorm van het gezicht en kleur van ogen. “Als je iemand hebt met een lang gezicht, moet je geen bod gaan doen. Dan doe je beter iets halflang. Of iemand met een rond gezicht, staat ook niet met heel lang haar. Bij een ovaal gezicht kun je heel veel doen qua snit. Voor de haarkleur hou ik rekening met de natuurlijke haarkleur, huidtint en kleur van ogen. Dan zie je al vlug of het een warm of eerder koel type is. Je kunt dan kiezen voor een basiskleur, of spelen met verschillende schakeringen met mêches voor een speels effect. Een groot contrast met de natuurlijke haarkleur, zorgt altijd voor een grote uitgroei en kan te hard zijn.”

Hartelijk, gezellig en huiselijk

Afbeelding

Els haar ervaring en passie zie je al vlug in haar handelingen, zij is dit gewoon en doet het graag. Door te verhuizen naar de nieuwbouw had ze mogelijkheid om uit te breiden met een schoonheidssalon. Hierdoor kan ze haar beide passies combineren in een uniek concept, nl. Hair & Beauty Salon. De vrolijke en sociale Els ontvangt je heel hartelijk en je voelt je er al vlug thuis. Een vlotte babbel, drankje en lach krijg je er gratis bij.

Kijk vlug naar het resultaat van de make-over en ontdek onze deals!

Lekker doorlezen