`
  • interview
  • partner in excellence
  • Business

Dauwdruppel te Otegem, Partner in Excellence


Tekst: coach Laurens | Foto's: Lifestylebooking.be

26-08-2020

Met onze award “Partner in Excellence” zetten we onze partners die het goed doen en net dat tikkeltje meer service geven dan wat de klant verwacht in de bloemetjes. Want ze zijn de beste binnen hun sector. Ze leggen de lat hoger voor al hun collega’s in de sector en verdienen het dus om eens extra in de kijker geplaatst te worden.

Laurens gaat langs bij de warme Hilde van Dauwdruppel te Otegem. Hilde werkt energetisch, gesteund door de producten en lichaams- en gelaatsverzorgingen van Phyto5. Dit in combinatie met licht- en kleurtherapie dat doordringt tot op celniveau en voor een ongekende werking en ontspanning zorgt. Bij Dauwdruppel kun je in alle comfort en warmte genieten van een deugddoende en relaxerende behandeling.

80% terugkerende klanten, 4,5/5 en 100% tevreden reviews"

Afbeelding

Laurens is bij jou langs gekomen met de award ‘Partner in Excellence’, wat was jouw eerste reactie?
“Vereerd, eigenlijk”, antwoordt Hilde bescheiden.

Jij specialiseerde je in de energetische verzorgingen en massages van Phyto5. Merk je dat mensen hier bewust voor kiezen en voor openstaan?
“Ja zeker. We staan op het punt om mee te bewegen en daar is Phyto5 met zijn Quantum-behandelingen heel sterk in. Via de deals op Lifestylebooking krijgen mensen een proevertje van de verzorgingen. De deals hebben erg geholpen, de korting werkt drempelverlagend en overtuigt nieuwe klanten om een eerste keer te komen. Nadien komt 8/10 klanten zeker terug voor een volgende behandeling of neemt zelfs de kuur.”

Dankzij de deals van Lifestylebooking heb je veel nieuwe klanten bereikt. Komen ze gemakkelijk terug en waarom is dat, denk je?
“Omwille van het gevoel, dat er wel degelijk innerlijk en uiterlijk iets verandert. Mijn slogan ‘Goed voelen, doet stralen’, vat het mooi samen. Een mens kan maar stralen als die zich goed voel van binnen en dat uitstraalt aan de buitenkant. Ik luister ook naar de klanten, wat hun behoeftes zijn. Na een behandeling voelen ze fijne energie, positieve verandering en dat er iets in beweging is gezet. Die luistervaardigheid, het aanvoelen van de klant en de passie waarmee ik mijn verzorgingen doe…, zijn mijn belangrijkste troeven. De mensen komen hier in een warme sfeer en vertrouwde omgeving, en voelen zich geborgen dankzij het persoonlijk contact.”

"Mijn klanten voelen dat ik mijn werk met passie en liefde doe."

Ook krijg je heel mooie reviews van de klanten op Lifestylebooking. Wat zijn veel gehoorde reacties na een behandeling?
“Vaak kennen ze deze manier van verzorgen niet. De eerste keer zijn ze heel aangenaam verrast en een beetje onder de indruk van het diepgaande effect. Het is een combinatie van de verzorging, producten, licht- en kleurtherapie en etherische oliën. Op voorhand geef ik wat uitleg, maar het is echt een gevoel. Het is de bedoeling dat er meer stroming of beweging komt. Ze zeggen ook dat ik mijn werk met passie doe en ze dit voelen. Het liefdevol verzorgen vind ik erg belangrijk.”

Naast de website en deals, is er ook een artikel en Facebook campagne uitgewerkt. Heb je hiermee het juiste publiek weten te bereiken?
“Ja, dat vind ik wel. Je moet online actief aanwezig zijn op social media en een website hebben. Dankzij Lifestylebooking heb ik mensen bereikt die ik anders niet zou bereiken. Via de artikels leren ze mij en Dauwdruppel beter kennen. Hierdoor heb ik werkelijk mensen aangetrokken die al bewuster bezig zijn en interesse hebben in diepgaande energetische verzorgingen. Ze kiezen er bewust voor om zich op die diepgang te concentreren.”  

"Het voelt goed aan om samen te werken met het team van Lifestylebooking."

Merk jij dat jij zelf een evolutie hebt ondergaan door met Phyto5 te werken?
“Zeker en vast. Ik merk dat ik door op deze manier te werken, onbewust ook mee verander. Ook tijdens de behandelingen, want elke verzorging die ik geef, werkt ook in op mezelf. Het is vergelijkbaar met een healing die ik bij mijzelf doe. Het zachtere en vrouwelijkere aspect is bij mij meer naar boven gekomen. Ik ben gevoeliger, zintuiglijker geworden en al mijn voelsprieten staan meer open. Hierdoor ervaar ik een soort van rust, warmte en vertrouwen. En dat straal ik uit naar mijn klanten en trek zo onbewust ook het juiste cliënteel aan.”

Je hebt nu ook gekozen voor een nieuwe website, online agenda en webshop bij Lifestylebooking. Hoe is de samenwerking met Lifestylebooking voor jou verlopen?
“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met jullie, de service en de opleidingen die jullie voorzien. Het voelt goed aan met de mensen die er werken. Het is geen pusherig of haastig gedoe, wat ik erg belangrijk vind. De opleiding vond ik heel aangenaam en opbouwend. Hoe ik de producten en diensten erin moest steken. Alles is stap per stap uitgelegd, zodat ik ermee kan werken. Als ik nadien nog vragen had, kon ik altijd iemand bereiken om mij verder te helpen.”

Kom meer te weten over Dauwdruppel in haar portret en maak kennis met Hilde dankzij mooie deals!