• Portret
  • Beauty

Instituut Bellezza te Vliermaal, een portret


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

29-09-2019

In het mooie landelijke Vliermaal, nabij Kortessem vindt u schoonheidssalon Bellezza waar de vriendelijke Kelly u graag in de watten legt. Bij Bellezza vindt u een totaalpakket aan gelaatsverzorgingen, naast manicure, pedicure, make-up, massage en wimper lifting. Kelly zet in op huidverbetering en anti-aging dankzij o.a. Enpitsu plus en Ericson Laboratoire. Naast de kundige kennis en ervaring, krijgt u oprecht persoonlijke aandacht.​​​​​​​

Kelly is een klassiek geschoolde beauty experte, die zich gaandeweg specialiseerde in huidverbetering en anti-aging. Hiervoor heeft ze gekozen voor het Enpitsu Plus toestel en specifieke resultaatgerichte gelaatsverzorging van Erickson Laboratoire. “De Enpitsu Plus behandeling is vergelijkbaar met microneedling, maar zonder de huid te beschadigen. Met het toestel kan ik de serums tot diep in de huid brengen, zodat ze op celniveau kunnen werken. Om zo de huidstructuur te verbeteren.

Huidverbetering en anti-aging voor een natuurlijk resultaat

“Deze behandeling is niet geschikt voor mensen met een couperose-huid of als je zwanger bent. Er zijn een aantal contra-indicaties, omdat het toch wel een intensieve diepgaande verzorging is. Daarom overlopen we eerst een uitgebreide vragenlijst. Er wordt gewerkt met actieve serums die tot diep in de huid worden gesluisd via elektro-pulsen, maar zonder die te beschadigen. We beginnen altijd met de laagste pulsage, om zo op te bouwen. Hierdoor krijg je heel mooie resultaten, zonder te agressief te werken. Ik wil op een niet-invasieve manier zo een natuurlijk mogelijk resultaat behalen, om er zo lang mogelijk jong uit te zien. Dat is de uitdaging.”

“Bij de klassieke gelaatsverzorgingen van Erickson Laboratoire is er een specifiek verloop van de behandeling ontwikkeld, voor elk type huidprobleem. Bij elke verzorging is er iets bijzonders, andere serums, masker, gebruik van toestel… Je ziet ook meteen resultaat, rimpeltjes zijn minder diep, droogtevlekjes zijn verdwenen, puistjes gekalmeerd… Alles is inbegrepen: reiniging, masker, epilatie wenkbrauwen, zwarte puntjes verwijderen en natuurlijk de gelaatsmassage. Daar genieten de mensen echt wel van. Bij de Enpitsu behandeling geef ik een drukpuntmassage van het gelaat, en massage van nek en schouders tijdens het masker. Zo krijgen ze toch nog dat wellness gevoel mee.

Degelijk advies, persoonlijke begeleiding en vertrouwensband

“Voor ik aan de behandeling begin, kijk ik altijd eerst wat de huid nodig heeft of wat we kunnen verbeteren. Ik leg de verschillende opties uit aan de klant, zodat die hier in kan mee beslissen. Ik vind het ook altijd leuk als ik achteraf feedback krijg. Zo weet ik ook meer over de behandelingen en hun resultaten. Moesten er problemen zijn aan de huid, kunnen klanten achteraf ook altijd bij mij terecht en gaan we dit probleem samen oplossen. Ze kunnen op mijn deskundig advies rekenen en op hun 2 oren slapen dat ik niet rust voordat we de huid hebben hersteld en verbeterd. Die vertrouwensband is heel belangrijk. We kunnen al heel veel met deze medisch geïnspireerde verzorgingen en ik ben altijd eerlijk over de te verwachten resultaten. Kortom, het is mijn doel om op natuurlijke wijze de huid te verbeteren zonder te snijden.”

Wil je zelf eens een gelaatsverzorging testen bij Instituut Bellezza, ontdek dan onze kennismakingsdeal met mooie korting voor nieuwe klanten. Kelly onvangt je hartelijk.

Lekker doorlezen