• Portret
  • Beauty

Beauty & Relax Blue Ocean


Tekst: Tineke Weyhaeghe | Foto's: Beauty & Relax Blue Ocean

02-01-2020

Wanneer u Beauty and Relax Blue Ocean te Nijlen binnenstapt, ervaart u onmiddellijk een ongekende rust. De vriendelijke en ervaren Vicky kent de kneepjes van het schoonheidsvak door en door. Ze specialiseerde zich in huidverbetering en energetische behandelingen. U kan bij haar terecht voor gelaats -en lichaamsverzorgingen, esthetische en medische pedicure en nog veel meer. Gun uzelf een rustmoment.

Vicky heeft 20 jaar ervaring en startte in 2013 haar zelfstandige zaak Beauty and Relax Blue Ocean. Naast de klassieke behandelingen, specialiseerde ze zich in huidverbetering dankzij microneedling, fruitzuurpeelingen… en energetische behandelingen zoals cupping, massage, reiki en ooracupunctuur. “Ik blijf mij nog altijd bijscholen om steeds mee te zijn met de nieuwste trends. Momenteel ben ik gebeten door de Chinese Geneeskunde en daaruit vloeiende alternatieve behandelingen. Zelf heb ik ooracupunctuur laten toepassen en had daar heel goede resultaten mee. Dat heeft mij getriggerd om bij te studeren en op alternatieve wijze mensen beter te helpen, zonder medicatie."

Gebeten door de Chinese geneeskunde

Afbeelding

"De behandelingen kunnen voor verschillende klachten ingezet worden. Cupping o.a. bij geblokkeerde spieren, spanningen door stress, verzuring,... Met de glaasjes maak ik strijkende bewegingen langs de spieren. De huid trekt vacuüm in de glaasjes, waardoor je veel dieper kunt werken. Nadien kan de huid wel rood of blauw zien plaatselijk. Dit is een normale reacties en trekt na een aantal dagen terug weg. Het kan wel wat gevoelig zijn, maar ik ga niet over de pijngrens. Tijdens een eerste gesprek luister ik naar de klachten en te horen welke behandeling aangeraden is. Ik geef uitleg en stel voor wat we kunnen doen. Het is ook een beetje aanvoelen of de mensen ervoor open staan.”

“In je oren zitten punten die verbonden zijn met heel je lichaam. Zo  kun je eigenlijk veel problemen en pijn verlichten. Het kan helpen bij verschillende problemen: rugklachten, maagklachten, knieën die pijn doen. Ik heb iemand geholpen met zwaar gekneusde ribben, die na een paar dagen verlost was van de pijn. Het is geen pijnlijke behandeling. Je voelt een klein prikje, maar dat is alles. Je kunt het ook doen in combinatie met een andere behandeling of tijdens een massage. Dan blijven de naaldjes gewoon zitten en doen hun werk."

Nog betere resultaten dankzij Spa van Salonnepro, microneedling en fruitzuurpeeling

Afbeelding

Voor de gelaatsverzorgingen werkt Vicky met de producten van Spa van Salonnepro. “Ik heb het eerst zelf uitgeprobeerd en ben dan volledig overgestapt. Je krijgt er nog betere resultaten mee en kunt werken op huidverbetering zoals op rimpels, littekens en pigmentvlekken. Met de microneedling en fruitzuurpeelingen werken we nog dieper in via de onderliggende huidlagen. Je kunt perfect één behandeling doen, maar het mooiste resultaat krijg je met een kuur van 4 à 6 behandelingen. Een diepe rimpel kun je niet in één keer wegwerken. Ik ben daar ook eerlijk en realistisch in naar de klanten toe.”

Vicky verhuisde onlangs haar zaak Beauty and Relax Blue Ocean naar Nijlen. “Al mijn klanten zijn meegekomen, wat ik wel fijn vind. De reacties zijn ook heel positief en ze zijn tevreden. Ik ben ook wie ik ben. Ik zet geen masker op en ben eerlijk. Dat waarderen de mensen zeker.”

Ontdek zelf wat Vicky voor jou kan betekenen dankzij mooie kortingen en deals ter kennismaking voor nieuwe klanten. Bij Beauty & Relax Blue Ocean te Nijlen (Salvialaan 3).

Deals

Lekker doorlezen