• Portret
  • Beauty

Beauty & Body in Mol


Tekst: Sarah Beyers | Foto's: Lifestylebooking.be

26-09-2019

Bij schoonheidssalon Beauty & Body in Mol kan je terecht voor een heuse beauty treatment. Van gelaatsverzorging tot spray tan tot massage. Wilma zorgt voor een echt ‘feel good moment’ in een huiselijke omgeving. Ook kankerpatiënten kunnen bij haar terecht voor een relaxerende massage.

Zorgend karakter

“Ik heb een aantal jaar geleden een opleiding tot zorgkundige gevolgd en werk nu in een rusthuis. Het is erg zwaar werk, maar ik krijg heel veel terug van de mensen. Ze zijn zo dankbaar en raken zo gehecht aan je. Dat zorgende zit in mij en ik ben dan ook de wellness ingerold, omdat ik het leuk vind om mensen in de watten te leggen,” vertelt Wilma. “Ik ben eerst begonnen met pedicure, wat ik ook in het rusthuis aanbied en heb dan een opleiding voor massage bij mensen met kanker gevolgd. In februari heb ik hier thuis het salon geopend en mijn aanbod nog meer uitgebreid.”

Feel good voor kankerpatiënten

De relaxatiemassages zijn geschikt voor iedereen. Wilma past de intensiteit van de massage aan afhankelijk van de klachten of ziekte. Ze start met een kennismakend gesprekje en zet een relaxerend muziekje op. Na de massage krijg je nog een drankje. Jij staat centraal en Wilma neemt graag tijd voor jou, zodat je optimaal van jouw me-time kan genieten.

“Ik heb een tijdje geleden een vriendin met borstkanker gemasseerd en ze vertelde me dat ik een gave had en dat haar gelukshormonen de lucht in schoten. Ze vroeg me ook of ik warme stenen had gebruikt, maar ik heb van nature heel warme handen, wat voor een extra fijn gevoel zorgt,” lacht Wilma.

Bij de Aroma Touch Therapie gebruikt ze de heerlijk geurende essentiële oliën van Doterra. Er komen 8 verschillende oliën aan bod, die elk hun eigen werking hebben. Sommigen werken ontspannend, anderen opwekkend. Een heel bijzondere ervaring. Deze behandeling is minder geschikt voor kankerpatiënten. De massages zijn enkel voor dames.

Het hele beauty pakket

Naast de massages biedt Wilma ook gelaatsverzorging met de producten van het Spaanse merk, Anesi, aan. Ook zorgt ze ervoor dat je handen en voeten in topvorm zijn met een pedicure, manicure en/of gellak. Wil je snel nog een kleurtje voor je op reis vertrekt of omdat je naar een feest moet? Dan is een spray tan ideaal. Ze werk met een topproduct, Sienna X, dat voor een egale en natuurlijke teint zorgt. Na een weekje verlies je je kleurtje op een gelijkmatige manier. Wilma doet dit zelfs op verplaatsing bij jou thuis.

Heb je nood aan wat ontspanning? Maak dan een keertje kennis met Wilma. Op onze website vind je leuke acties op de verschillende behandelingen.