• Portret
  • Beauty

Beautisqua te Wilrijk, een portret


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

28-09-2020

Beautisqua in Wilrijk is een uitzonderlijk schoonheidssalon gespecialiseerd in gelaatsverzorgingen, huidverbetering en permanente make-up. Maar ook voor manicure, gellak, waxing en lash-lifting kun je daar terecht. De sociale en vrolijke Priya, afkomstig van India, is gecertificeerd en volgt regelmatig opleidingen voor de laatste innovaties bij te houden. Bij Beautisqua word je op een ontspannen, persoonlijke en professionele manier behandeld en verzorgd. 

Specialisatie in Permanente Make-up en huidverbetering 

In 2015 besliste Priya om halftijds te gaan werken en te starten als schoonheidsspecialiste. “Mijn moeder werkt al 40 jaar als schoonheidsspecialiste in India en heeft mij altijd gestimuleerd om er ook iets mee te doen. Ik ben er mee opgegroeid als klein meisje bij ons thuis. Mijn mama gebruikt al 40 jaar de producten van het Spaanse merk Casmara en ik heb hier ook voor gekozen om mee te werken voor de gelaatsverzorgingen. Ik heb het voordeel dat mijn moeder al zo lang in de sector werkt en die ervaring heeft ze doorgegeven aan mij. Klanten zeggen altijd dat ze bij mij een heel ander soort gelaatsverzorging krijgen dan ze gewoon zijn. Er zit ook veel meer massage verwerkt tijdens de gelaatsverzorging, gelaat, rug, handen… in combinatie met drukpunten, of de jaderoller voor anti-aging.” 

Casmara gelaatsverzorgingen net dat tikkeltje anders

“Bij Casmara zitten alle producten voor gebruik tijdens de gelaatsverzorging verpakt in individuele tubes. Per persoon gebruik ik dus één kit met de verschillende producten, aangepast volgens hun huidtype. Dit is heel hygiënisch en veilig, want je gebruikt niks bij een andere klant. De klanten krijgen hier ook altijd meer dan ze verwachten, per box zijn er 6 stappen. Van de reiniging met vapozone, peeling, tot alginaat masker en serum, alles is persoonlijk afgestemd. Ik kijk naar de huidtextuur en luister waar ze willen aan werken. Soms combineer ik ook met microneedling voor huidverbetering en anti-aging. Daarnaast geef ik ze ook heel veel tips en advies mee wat ze thuis kunnen doen, welke producten ze kunnen gebruiken… maar ook natuurlijke middeltjes zoals met tomaat of komkommer.”

“De reactie van de klanten nadien is altijd heel erg blij, en ze komen terug. Ze ervaren dat het anders is, ze krijgen meer dan verwacht en hebben een mooi resultaat. Sommige praten heel graag, en ik ook, en anderen komen om te ontspannen. Ik begrijp dat mensen even me-time en rust willen, weg van het drukke leven. En dan creëer ik die relaxte sfeer met licht, zachte muziek,... tijdens een ontspannen behandeling. Op het einde voelen ze zich helemaal herboren en rustig. Daar doe ik het ook voor, dat geeft een heel goed gevoel.”

Ontdek de heerlijk ontspannende verzorgingen, huidverbetering of permanente make-up bij Beautisqua te Wilrijk (Kruishofstraat 271), dankzij leuke deals voor nieuwe klanten.