• Portret
  • Beauty

Instituut Baliati te Schelle


Tekst: Ymke de Langhe | Foto's: Baliati

21-02-2018

Bent u op zoek naar een gedreven schoonheidsspecialiste die haar vak echt kent? Dan bent u bij schoonheidsinstituut Baliati te Schelle aan het juiste adres. In dit mooie huiselijke instituut kan u terecht voor innovatieve verzorgingen die tot in de puntjes worden uitgevoerd.

Holistische schoonheidsverzorging

Afbeelding

Al meer dan 10 jaar is Tine De Schouwer gepassioneerd door alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft, zij is zich in al die tijd blijven bijscholen waardoor  zij een enorme bagage heeft en zich kan onderscheiden van de klassieke schoonheidsspecialiste. Omdat zij de lat heel hoog legt heeft Tine niet voor het eerste het beste merk gekozen. In LR health & beauty vond Tine een geschikte partner, dit Duitse merk profileert zich in de schoonheids -en welzijnsbranche als een holistisch merk dat zich richt op de binnen -en buitenkant van de mens. LR draagt ook als een van de enige merken op de cosmeticamarkt meerdere labels en certificaten aangaande kwaliteitsnormen. Zij worden gekeurd door hetzelfde kwaliteitscentrum dat voeding en apparatuur voor NASA controleert, wat betekent dat hun apparatuur en producten van topkwaliteit zijn. 

Wanneer u bij Tine plaatsneemt in haar comfortabele behandelstoel zal zij eerst een grondige huidanalyse uitvoeren waarmee zij uw huid in kaart brengt. Daarna wordt het intake formulier verder ingevuld er worden gerichte vragen gesteld aangaande uw dagelijkse verzorging, medische voorgeschiedenis en lifestyle. Met deze voorkennis kan zij voor u een behandeling op maat samenstellen. Met deze holistische manier van werken is Tine een perfect voorbeeld van de schoonheidsspecialiste anno 2018. Gedreven, gepassioneerd en degelijk geïnformeerd.

Total body concept

Naast de beste huidverbeterende behandelingen die ook langs de binnenkant ondersteund worden met aanvullende supplementen van LR health & beauty kan u bij Baliati ook terecht voor de betere hand -en voetverzorging. Door haar jarenlange ervaring hebben handen en voeten geen geheimen meer voor Tine. Mede door haar aangeboren perfectionisme weet zij uw handen en voeten om te toveren tot mooi verzorgde en gezonde exemplaren. 

Wanneer u graag een mooie afwerking wenst op de nagels kan dit ook. Tine werkt zowel met het gellak systeem als met gel kunstnagels. De gellak methode is een semi-permanente nagellak die onder een led-lamp worden gedroogd, daardoor is er een betere hechting met de natuurlijke nagel. Deze manier van werken geeft geen enkele beschadiging aan uw echte nagel. De gel kunstnagel is ideaal voor wie niet over een lange en stevige nagelplaat beschikt, maar toch graag mooie verzorgde natuurlijk ogende nagels wilt.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze topper, neem dan zeker eens een kijkje op de website www.baliati.be of op de facebookpagina.