• Artikel
  • interview
  • partner in excellence

Anneke's Ontspanningsmassage, Partner in Excellence


Tekst: Coach Laurens | Foto's: Lifestylebooking.be

13-10-2020

Met onze award “Partner in Excellence” zetten we onze partners die het goed doen en net dat tikkeltje meer service geven dan wat de klant verwacht in de bloemetjes. Want ze zijn de beste binnen hun sector. Ze leggen de lat hoger voor al hun collega’s en verdienen het dus om eens extra in de kijker geplaatst te worden.

Onze business coach Laurens gaat langs bij Anneke van Anneke’s Ontspanningsmassage in Oostnieuwkerke. Anneke vindt rust in het geven van massages en straalt dit ook over op haar klanten. Haar anti-stress lichaamsmassage is haar specialiteit waar klanten graag voor terug keren. Verder kun je ook de spanningen en blokkades in je rug, nek, schouder en hoofd laten losmaken. Je kunt hier eventjes de dagelijkse zorgen opzij zetten.

90% terugkerende klanten, 4,5/5 en 100% tevreden reviews

Afbeelding

Hoe reageerde je toen je de award ‘Partner in Excellence’ ontvangen hebt?
“Ik was wel een beetje verwonderd. Ik had niet gedacht dat ik erbij was. Het is dankzij de positieve referenties van de klanten dat ik deze award gewonnen heb. Ook bijna iedereen komt terug nadat ze met een actie geweest zijn. Ongeveer 9/10 personen maken een nieuwe afspraak. De deals hebben heel goed gewerkt om mensen te overtuigen. En nadien komen ze terug, omdat ze tevreden zijn.”

Waarin kun jij je onderscheiden met je massages?
“Mijn klanten zeggen vaak dat ze voelen dat ik het zelf heel graag doe. Het is voor mij ook altijd een andere ervaring. Elke persoon, elk lichaam is anders. Ik masseer erg gevoelsmatig en op het ritme van de klant. Het is elke keer anders en erg persoonlijk afgestemd. Ik volg geen standaard-protocol tijdens het masseren. Het is puur gevoelsmatig.”

Nu vinden ze mij ook online, dankzij Lifestylebooking."

Je hebt het tuinhuis helemaal verbouwd en ingericht voor je massagepraktijk. Hoe reageren de klanten daar op?
“Ze vinden het allemaal erg gezellig en verschieten wel als ze binnen stappen. Want aan de buitenzijde kun je eigenlijk niets zien. Het is warm, gezellig en huiselijk ingericht, zodat klanten zich meteen op hun gemak voelen. Ik heb een leuk hoekje met zeteltjes om ze in te ontvangen, en nadien nog wat bij te praten. Tijdens de massages praten we niet meer, zodat ze volledig van massage kunnen genieten en ontspannen.”

Heb je dankzij Lifestylebooking een groei gekend van je klantenbestand?
“Ja, tuurlijk. Sindsdien zijn er veel nieuwe klanten bijgekomen, die ook vaste klant geworden zijn. Soms is het zelf al een beetje te druk. Dankzij de Facebook advertentie en het artikel heb ik veel mensen bereikt, ook die niet van de streek zijn. Die hebben mij dan online gevonden. Maar zelf ben ik daar niet zo goed in met de computer, dus ik ben heel blij dat Lifestylebooking dat voor mij heeft gedaan. Als ik ook vragen heb over het systeem, reageren ze direct en lossen het op voor mij. En de codes ingeven kan ik gemakkelijk zelf.”

2 jaar geleden wou ik stoppen met mijn zaak, nu heb ik een vast klantenbestand en drukke agenda."

“Nu heb ik een website, artikel, deals en online Facebook advertentie en vinden de mensen mij. Hieruit volgen dan ook goede reviews en mond-aan-mond-reclame, wat terug nieuwe klanten aantrekt. Twee jaar geleden ging ik misschien stoppen met mijn zaak, maar ik wou het toch nog eens proberen via Lifestylebooking. En ik ben blij dat ik het gedaan heb, want nu heb ik een vast klantenbestand en een drukke agenda.”

Wil je meer weten over Anneke, lees dan zeker het portret, en maak kennis met haar behandelingen dankzij mooie deals.