• afslanking
  • figuurcorrectie
  • Portret

Afslank-en figuurcorrectie centrum Body-Solution


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

27-12-2017

Body-Solution staat voor doelgericht afslanken en figuurcorrectie door efficiënt te sporten in combinatie met gezonde voeding. Els heeft al 17 jaar ervaring in het coachen van mensen die aan hun figuur willen werken en gewicht verliezen. Er zijn 2 isotherme cabines aanwezig en daarnaast biedt Els ook ondersteunde anti-cellulitis massages. Zij begeleidt je, motiveert je en zorgt ervoor dat je het volhoudt. Els gaat voor niks minder dan het doel van het ideale gewicht te bereiken.

Vanuit haar opleiding lichamelijk opvoeding is Els haar passie voor bewegen ontstaan. Ze is erg begaan met sport en voeding voor een gezond lichaam, en startte in 16 jaar terug haar eigen afslankstudio Body-Solution. In 2010 verhuisde Els naar de nieuwe locatie in Vichte. “Mijn specialiteit is afslanken met de isotherme cabines in combinatie met gezonde voeding. Voeding plus beweging is sneller afslanken. Dat is mijn doel en ik ga ervoor om de resultaten te behalen als personal coach.”

Ik ben wel een strenge, maar mijn klanten zijn super tevreden als ze hun resultaat behalen

Afbeelding

Persoonlijk aangepast oefenschema

Isotherme cabines, zijn infrarood oefencabines waarin je een individuele reeks oefeningen kan doen. Het oefenschema is afgestemd op ieders persoonlijke behoeftes. Het is ideaal voor wie wil afslanken en geschikt voor mensen die geen belastende sporten meer mogen doen. “De infrarood stralen zorgen voor een betere doorbloeding en ontspanning van de spieren en gewrichten. Ik heb maar 2 cabines omdat ik die persoonlijke begeleiding heel belangrijk vind. Ik blijf de ganse tijd bij de klant om die te stimuleren. Ik ben wel een strenge, maar mijn klanten zijn super tevreden als ze hun resultaat behalen. Want voor minder ga ik niet.”

Anti-cellulitis massages ter ondersteuning

Afbeelding

Daarnaast volgde Els ook nog opleidingen voor anti-cellulitis massages zoals vibromastermassage en figuurcorrectie met de bodytransformer. “Bij de bodytransformer wordt je helemaal ingepakt na het sporten en krijg je een aangename lymfedrainage massage. Het is tegelijk ook een beetje ontspannen na de inspanning. Het pak blaast zichzelf op en wordt lekker warm. Je kunt het ook in kuurvorm doen puur ter ontspanning. Ideaal voor mensen die niet veel tijd hebben of niet graag sporten. Het werkt op figuurcorrectie, versteviging van de huid en anti-cellulitis. Bij de vibromastermassage werk ik met het toestel op de onderliggende vetcellen, is iets diepgaander en minder ontspannen. Maar dat is een persoonlijke keuze van de klant. ”

Gezonde voeding en gezond koken

Afbeelding

Els staat achter gezonde voeding, geen diëten of weglaten van bepaalde voedingsgroepen, maar echt gezonde voeding. “Met beweging alleen kom je er niet. Hier geef ik de klanten ook advies mee voor gezonde voeding. Ik eet zelf ook alles, aardappelen, vlees, veel groenten en ook frietjes. We hebben alles nodig, maar je moet het wel op een gezonde manier klaar maken. Daar draait het om. Ik geef elke klant een individueel mapje mee en ze moeten dagelijks invullen wat ze eten. Ik werk dan specifiek verder op hun schema en levensstijl, want iedereen heeft een andere dagindeling. Ik ben een strenge, maar mijn klanten behalen hun doel en zijn tevreden.”

Lekker doorlezen