• Portret
  • Gezondheid & wellbeing
  • Holistisch

A Moment of Life in De Haan


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestyelbooking.be

14-10-2020

Moment of Life in De Haan, is gelegen in het rustige polderlandschap op een boogscheut van de zee, met zicht op het groen in een oase van rust. Chantal zorgt voor het absolute welzijn van lichaam en geest dankzij energetische massages, Quantum lichaamsverzorgingen en lymfedrainage in combinatie met kleur- en lichttherapie. Innerlijke gezondheid weerspiegelt zich in uiterlijke schoonheid en geeft je een schitterende uitstraling. 

In 2004 werd een hernia vastgesteld bij Chantal die haar wekenlang aan haar bed gekluisterd hield. “Normaal moest ik geopereerd worden, maar dat wou ik niet. De osteopaat zei dat ik geen andere keuze had, want ik kon niet meer stappen. Toch was er iets in mij dat niet wou. Via via ben ik bij een Shiatsu-specialist terecht gekomen. Die man is naar mij thuis gekomen, en zei dat hij mij erdoor kon helpen zonder operatie. Ik zei nog, als dat lukt, ga ik Shiatsu studeren. En inderdaad, hij heeft mij geholpen. Dus heb ik de 2-jarige Shiatsu-opleiding gevolgd en mij verdiept in deze Oosterse drukpuntmassage, de meridianen en het lichaam.” 

Als je je goed voelt, straal je dat ook uit

“Toen mijn dochter voor schoonheidsspecialiste studeerde, ben ik vaak mee geweest als model. Daar heb ik de werking en kracht van kleur- en lichttherapie zelf ondervonden en merkte verbetering in mijn gezondheid. Mijn interesse was meteen gewekt en toen ben ik bij Phyto5 terecht gekomen. Een merk dat werkt volgens de 5 elementen (water, vuur, hout, metaal en aarde) en aansluit bij de Shiatsu-leer. Tijdens mijn Phyto5-opleiding in Zwitserland heb ik alle kneepjes van het vak geleerd over licht- en kleurtherapie, de producten, de klei, de serums en Quantum. Ik verwerk alles in mijn massages en behandelingen voor het beste resultaat en verandering. Want het zet iets in beweging.”

“Als je je goed in je vel voelt, dan straal je dat ook uit”, is de missie van Chantal. Zij specialiseerde zich als shiatsu-specialist in het lichaam en werkt op de meridianen of energiebanen. “Het is mijn bedoeling om het volledige lichaam, zowel fysiek, emotioneel als energetisch in balans te brengen. Het lichaam gaat terug stromen waar het geblokkeerd zit, zodat je kunt loslaten, ontspannen en meer energie krijgt. De Quantum behandeling werkt specifiek op geblokkeerde emotie die vast zit in het lichaam. Door die hogere trilling wordt dit losgemaakt en komen positieve gevoelens naar boven. Het brengt je als het ware naar een andere dimensie. Ik werk op een dieper niveau, en mijn klanten voelen die verandering in hun leven.”

Bij nieuwe klanten bepaal ik eerst het persoonlijke bioritme"

Bij een nieuwe klant gaat Chantal eerst het persoonlijke bioritme bepalen a.d.h.v. jouw geboortedatum. “Je krijgt eerst een voetbadje, om de afvalstoffen uit het lichaam te trekken. Via het bioritme leer je meer over jezelf op fysiek, emotioneel en intellectueel vlak. Het geeft uitleg over je relaties, je werk en nog zoveel meer. Ook je relaties worden bepaald door je bioritme, welke werkomgeving of beroep het beste bij je past en waarin jij je thuis voelt. Zo kom ik al heel wat te weten over de klant en waar ik op moet werken, met welke kleur, serum, klei… Alles stem ik daar op af, volgens je behoefte op dit moment. Bij de Quantum verzorging kies je een kleur waartoe je je aangetrokken voelt, dat staat voor de emoties. Het serum werkt op de energie en kies je door te ruiken. De klei bepaal ik zelf door te kijken wat het lichaam nodig heeft. De geblokkeerde energie en emotie worden opgeruimd, de energiebanen stromen weer en nadien ervaar je een vederlicht gevoel. Het doorbreekt patronen waardoor mensen oude dingen loslaten en kunnen veranderen in hun leven.”

“Ik vraag mensen die bij mij passen, die willen veranderen en de diepte in gaan. Het bioritme zegt veel over die persoon, maar terwijl ik masseer voel ik waar het vast zit. Ik volg de meridianen en maak ze los, waardoor ook de emoties naar boven komen. Meestal geven mensen een diepe zucht, dat is teken dat er iets los komt. Het is echt mijn passie. Door die hernia rond mijn veertigste is het op een keerpunt gekomen voor mij, dat heeft een complete ommezwaai gegeven aan mijn leven. Nu kan ik ook echt mensen helpen op verschillende niveaus zodat ze vooruit kunnen in hun leven.”

Ontdek Chantal en A Moment of Life in De Haan (Grotestraat 215) en maak kennis met haar behandelingen dankzij onze deals.