• Gezondheid & wellbeing

Healy? Wat is het en hoe werkt het?


Tekst: Lifestylebooking | Foto's: Kathy Michielsen

07-06-2021

Healy* is een medisch gecertificeerd toestel dat energiefrequenties of trillingen gebruikt om je lichaam en geest in balans te brengen en stress te verlichten. Frequentietherapie ondersteunt je lichaam om gezond te blijven tot op celniveau. Algemeen bevordert het je gezondheid, vitaliteit en mentale welzijn. Daarnaast helpt het ook om pijn te verminderen, en dit zelfs met een onmiddellijk resultaat als ook op de lange termijn door de oorzaak aan te pakken. Kathy legt ons uit hoe het in zijn werk gaat.

Wat is de Healy juist en hoe werkt het?
“ Healy is een toestel dat werkt op frequentietherapie en trillingen meet. Ons lichaam bestaat uit maar liefst 60 triljoen cellen. Elke cel heeft zijn eigen functie, maar is op dezelfde manier opgebouwd. Om goed te kunnen functioneren heeft een celmembraan een bepaalde spanning nodig. Dit heet een frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken, zoals toxines, virussen en bacteriën, stress, ongeval, of verkeerde voeding kan die celfrequentie veranderen en ervaar je klachten zoals pijn, vermoeidheid, huidproblemen,... Als je klachten hebt, kan dit komen omdat de spanning van het celmembraan niet meer juist is. Healy gaat door middel van frequenties de celmembraanspanning herstellen. Hierdoor kunnen ‘zieke cellen’ terug naar hun normale spanningsveld herstellen.. Toxines, virussen en bacteriën kunnen daardoor weer uit je cel en voedingsstoffen en zuurstof kunnen weer in je cel waardoor je je terug beter voelt.”

Afbeelding

Hoe weet het toestel wat er nodig is bij de persoon?
“Healy scant jouw bio-energetisch veld en meet je frequenties op dat moment, om te weten wat er speelt. Dit gebeurt aan de hand van een Quantum-sensor, gebaseerd op de bijzondere materie uit de Quantumfysica. Dit is een heel boeiende wereld, maar zou ons hier te ver leiden om dieper op in te gaan. De meeste mensen weten al dat we een eigen energieveld rondom ons heen hebben. Dat merk je bijvoorbeeld als er iemand te dicht bij jou komt staan, of een vriendin belt jou op net als je aan haar denkt. Toeval? Misschien voor sommigen. Maar dat is de werking van een bepaalde energie-uitwisseling die plaatsvindt, volgens de energiewetten van de natuur. Na het scannen volgt een rapport waar de resultaten in vermeld staan. Dan kun je ook zien welke Healy-programma’s en frequenties het best geschikt zijn op dat moment.”

Welke programma’s zijn er allemaal mogelijk?
“Healy bevat meer dan 120 programma’s en in de meeste zitten wel 400 frequenties. De programma’s hebben een naam, bijvoorbeeld ‘migraine’, maar ze werken op zo veel meer dan enkel ‘migraine’. Alle oorzaken van die migraine kunnen aangepakt worden, zoals stress, spanning, voedselallergie, hormonen, slaapproblemen… De kracht van Healy is dat die op zoek gaat naar de echte oorzaak van jouw probleem is. Die frequenties worden hersteld, zodat je je terug goed voelt. Het toepassen van frequenties via microstroompjes is wetenschappelijk* onderbouwd.”

Vaak ligt er een emotie aan de basis van lichamelijke klachten

Afbeelding

Kun je ook gericht op een specifiek probleem gaan werken?
“Jazeker. Je kan Healy verschillende dingen vragen om te meten. Bijvoorbeeld welke Bachbloesems aangeraden zijn, of wat er op dit moment nodig is om je terug fit te voelen. Dat kan gaan van homeopathie tot voeding en voedingssuppletie, affirmaties of zelfs naar het spirituele toe. Met frequentietherapie kun je gedragsverandering creëren, emotionele blokkades opheffen en zo je gezondheid optimaliseren. Vaak ligt er een emotie aan de oorsprong van een bepaalde klacht, maar zijn we er ons niet bewust van. Als we die trigger wegnemen, merken we plots  dat we ons beter beginnen voelen.” Hoe mooi is dat? Verder kan je er niet alleen jezelf, maar je hele gezin (meerdere personen) mee ondersteunen.

Wanneer of hoe vlug mag je verandering verwachten?
“Ik spreek uit eigen ervaring dat je soms na 20 minuten al van bv hoofdpijn, menstruatiepklachten of een opgeblazen gevoel verlost kan zijn. Soms gaat het heel snel. Anderzijds als het iets diepgaander is, denk maar aan een chronisch probleem met een mentale of emotionele trigger, dan kan het wel een tijdje duren om die patronen te doorbreken. Dat is ook nodig zodat er zaken structureel en blijvend veranderen. Daar kan je geen termijn opplakken. Maar het belangrijkste is dat Healy de oorzaken aanpakt en de frequenties herstelt, daar waar het nodig is.”

Afbeelding

Hoe kunnen de mensen zelf aan de slag met de Healy?
“Ze kunnen een apparaatje huren of aankopen. Ik doe de begeleiding en geef uitleg hoe ze het toestel moeten gebruiken zodat ze meteen in alle veiligheid kunnen opstarten. Ik wil hen goed leren begrijpen hoe het toestel werkt . Het is de bedoeling dat ze er dan volledig zelfstandig mee aan de slag kunnen gaan. En experimenteren wat er voor hen het beste werkt. Wie het echter eerst eens wil proberen, kan het toestel huren op weekbasis. Zo kun je zelf eerst ervaren  of het wel iets voor jou is.”

Lees hier het persoonlijk verhaal van Kathy.

Wie een toestel aankoopt via www.HEALYourselvesCommunity.com krijgt tal van voordelen zoals: 

  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • 100% online ondersteuning met eenvoudige instructievideo’s
  • Toegang tot de HEALYourselves Community. Een warm bad van 10000-den enthousiaste Healy gebruikers waar je ervaringen kan delen en je eigen vragen kan stellen.
  • Deelnemen aan wekelijkse online (en hopelijk binnenkort weer offline) meetings`


*Disclaimer: Healy een medisch hulpmiddel voor de behandeling van pijn bij chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine, evenals voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en aanverwante slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van Healy worden niet erkend door de conventionele geneeskunde vanwege gebrek aan bewijs in de zin van de conventionele geneeskunde.