• Balans

Mama-zijn in balans


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking

19-09-2021

In mei krijgen alle mama’s extra knuffels en zelfgemaakte geschenkjes van hun kids. Mama-zijn en werken, het is een constante puzzel die veel planning en flexibiliteit vraagt. Meer zelfs, het is een fulltime job naast je job. Je vervult dagelijks verschillende rollen: als mama, partner, werknemer, zaakvoerder, huishoudster,... waarbij we onszelf soms vergeten. Vandaar is me-time zo belangrijk om in te plannen en bewust op zoek te gaan naar de balans die voor  jou werkt. Bij Lifestylebooking werken 3 mama’s met kids die dagelijks die oefening doen. Wij stellen ze graag aan jou voor en wat hun geheim is.

Afbeelding

ELKE WEEK ZIET DE PLANNING ER ANDERS UIT BIJ TINEKE

Tineke startte als freelance redacteur en coach bij Lifestylebooking toen ze zwanger was van haar derde mini-me, die nu bijna 4 jaar is. Een weloverwogen stap die ervoor gezorgd heeft dat ze haar gezin kan combineren met haar werk bij Lifestylebooking en haar relaxatiepraktijk Zen’ti. Met een partner die ook nog eens in het buitenland werkt, is de wekelijkse planning geen sinecure. Elke week ziet de puzzel er anders uit. Yoga, meditatie, en voldoende (véél) slaap zijn de sleutelwoorden voor balans werk-privé en me-time bij Tineke.

Lees hier het volledige artikel over coach Tineke.

Afbeelding

DE DAG START AL VROEG EN VOL ENERGIE BIJ DANIQUE

Danique werkt als grafisch vormgever, content creator en marketing coach voor Lifestylebooking en is mama van 2 creatieve vrolijke dochtertjes, de vijfjarige Sue en driejarige Essie. Het dagelijks leven bij Danique begint vroeg en ze start energiek aan de dag. Als ochtendmens zijnde benut ze de vroegere uurtjes van de dag al ten volle. In de jungle van de dag tracht Danique tijd voor haarzelf in te plannen, fietsen, yoga, muziek en dobberen in bad.​​​​​​​

Lees hier het volledige artikel over coach Danique.

Afbeelding

VOOR SYBIL IS DE SLEUTEL PLANNEN, PLANNEN EN NOG EENS PLANNEN

Sybil is sinds januari 2021 halftijds in dienst als administratieve en commerciële duizendpoot. Daarnaast gaat ze aan de slag in haar eigen Beauty & Barber shop en werkt als gespecialiseerd voetverzorgster in een Woonzorgcentrum. Ze heeft een zoontje van 9, Lucas, die tonnen energie heeft en graag voetbalt. Voor Sybil is de sleutel voor de balans werk-privé plannen, plannen en nog eens plannen.

Lees hier het volledige artikel over coach Sybil.