• Business

Transform your business!


16-02-2021

lifestylebooking.be is een 100% Belgisch bedrijf en is gestart vanuit een passie voor ondernemen en online marketing. Ondertussen bereikt Lifestylebooking gemiddeld tussen de 150.000 en 350.000 mensen per week met de sociale media kanalen en online magazine. 

Wij bij Lifestylebooking vinden het belangrijk om te blijven innoveren en investeren om ondanks de snel veranderende markt relevant en up to date te blijven. 

Daarom is het team van Lifestylebooking in 2017 gaan samenzitten met een twintigtal handelaren om te bekijken waar zij vooral tegenaan botsten en waar wij meer ondersteuning kunnen bieden. Ook de reacties en feedback van de vele lezers is van cruciaal belang geweest om dit nieuwe platform te kunnen ontwikkelen. En dit naar de noden en verwachtingen van de hedendaagse maatschappij en communicatie. Handelaren kunnen niet achterblijven om sociale media en online marketing in te zetten voor hun zaak.

Afbeelding

Dankzij al deze ervaringen hebben wij de 360° methode ontwikkeld en zijn wij zoveel meer geworden dan een marketing bedrijf. De 360° aanpak is een methode voor kleine en grotere ondernemingen die sneller willen groeien en hun werk willen optimaliseren.

Waarom noemen wij dit de 360° aanpak? 

Omdat wij een alles-onder-één-dak bedrijf zijn die complementaire diensten aanbiedt zoals website, webshop, online agenda, digitale marketing, grafisch ontwerp en business coaching. Zo kan je als handelaar met één partij samenwerken voor al deze diensten waardoor je hier veel geld en tijd mee kan besparen.

Via onze nieuwe 360° analyse bekijken we samen met onze nieuwe partners hoe wij hen zo optimaal mogelijk kunnen ondersteunen in marketing, software, business coaching... en volgens hun vooropgestelde budget. Als partner heb je de vrije keuze welke diensten je bij Lifestylebooking wilt gebruiken. Zo blijf je steeds zelf de controle houden over jouw zaak en online pakket.

Afbeelding

Ons Lifestylebooking magazine is bovendien ideaal om je zaak, diensten en producten aan een groot publiek voor te stellen om zo nieuwe klanten te werven. Via ons platform kun je ook deals en last-minutes aanbieden, om de drempel te verlagen voor nieuwe klanten. Dit zonder commissie te betalen, maar volgens een vaste maandelijkse formule. Eens een klant de eerste stap zet naar jouw zaak of webshop, is de kans groot dat een nieuwe tevreden klant ook een vaste klant wordt.

In 2020 hebben wij onze Quality Award  ‘Partner in Excellence’ gelanceerd om de kwalitatieve partners die meer dan 50% cliënteel uit de nieuwe klanten van lifestylebooking.be halen extra in de kijker te plaatsen. Zij zijn de beste in hun vakgebied en verdienen het dan ook om eens in de bloemetjes gezet te worden. Dit kwaliteitslabel is de bekroning van een professionele, succesvolle en klantvriendelijke zaak.

Wist je dat het verschil in succes vaak te wijten is aan de professionaliteit van de marketing? Ben je als ondernemer druk in de weer met jouw zaak, de marketing en digitale support? Of heb je hier te weinig tijd en kennis voor om het maximale uit jouw online zaak te halen? Vertrouw dan op onze jarenlange kennis en expertise van onze marketing specialisten en bereik veel meer klanten. De juiste klanten.