`

Transform your lifestyle!


Tekst: Lifestylebooking | Foto's: Lifestylebooking

15-02-2021

Welkom in ons vernieuwd magazine! We hebben drie jaar keihard gewerkt aan dit 100% Belgisch beauty, lifestyle & wellbeing platform. Dankzij deze transformatie zijn er heel wat nieuwe features waardoor het het nog leuker wordt om ons magazine te volgen. 

Onze ambitie was niet enkel om het platform van Lifestylebooking te transformeren, maar ook dat van onze lezers en onze partners. 

we stellen je dan ook onze nieuwe slogan voor, waarvoor je bij Lifestylebooking terecht kan: 

Transform your lifestyle

Transform your business

Afbeelding

Met het magazine van Lifestylebooking willen we onze lezers informeren en inspireren door elke maand non-commerciële artikels te schrijven over nieuwe en populaire topics binnen gezondheid, wellbeing en beauty. Tal van thema’s en onderwerpen komen aan bod in het online magazine om een zo ruim mogelijke kijk te kunnen bieden voor wie op zoek is naar een gezondere levensstijl en persoonlijke ontwikkeling of om bijvoorbeeld een totale beautylook te creëren. We brengen ook verhalen die inspireren, met onderwerpen die je doen nadenken, mensen die hun leven hebben omgegooid gewoon omdat ze er bewust voor gekozen hebben. Maar ook tips & trics die je in je dagelijkse leven kunt toepassen. En we laten specialisten aan het woord over hun expertise die je kunnen helpen om te veranderen. 

Onze kwalitatieve partners zijn professioneel actief binnen deze topics en je kunt met hen kennismaken via de portret artikels. Zo kan jij geïnspireerd worden en nadien gemakkelijk de stap zetten om je te laten begeleiden bij jouw transformatie. Welke die eerste stap ook is.

Transform your lifestyle

Regelmatig lezen we reviews op ons platform of via sociale media van mensen die, na een behandeling of dankzij een product bij één van onze partners, geholpen zijn. Ze zijn bijvoorbeeld verlost van iets waar ze al jaren mee sukkelen. Sommigen hebben meer zelfvertrouwen gekregen of zelfs een volledig nieuwe start genomen. Deze persoonlijke en positieve verhalen van echte mensen raken ons en onze partners nog steeds. Onze missie en passie ligt bij het matchen van de de juiste mensen bij de juiste behandelaar, coach, therapeut of schoonheidsspecialiste. Door deze aanpak hopen we, voor jullie als lezer, dat er een heel nieuwe wereld open gaat waardoor jij je lifestyle kan transformeren! 

Afbeelding

Hoe? Zo doe je het!

Bij elk artikel heb je de mogelijkheid om rechtstreeks een boeking te doen bij de partner van jouw keuze, of naar hun webshop te gaan. Lees je het magazine op je desktop staan de knoppen rechts van het artikel, lees je mobiel dan staan die helemaal onderaan. Daarnaast kan je bij de deals en last-minutes op onze website zoeken naar een partner van Lifestylebooking bij jou in de buurt. 

Heb je nog vragen of bemerkingen? Dan mag je dit ons altijd laten weten via een mailtje naar info@lifesttylebooking.be! Zo help je ons mee, zodat wij ook nog verder kunnen transformeren.

Transform your business

Bovendien heeft deze transformatie ook heel wat voordelen voor onze handelaren waarvan jij de voordelen plukt. Ben je benieuwd welke nieuwe features we onze handelaren cadeau hebben gedaan waardoor ook zij een transformatie hebben ondergaan? klik dan hier.