• Portret
  • Beauty

Schoonheidssalon L'Emique in Sint-Pauwels


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

04-11-2020

Bij schoonheidssalon L’Emique in Sint-Pauwels,  kan u terecht voor een totaalaanbod schoonheidsbehandelingen, van gelaatsverzorgingen, manicure, pedicure, wimpers en wenkbrauw shaping, epilaties, massages tot gelnagels. In dit modern en verzorgd instituut staan moeder Dominique en dochter Emily in voor de verzorgingen. Samen verwezenlijken ze een jeugddroom met hun eigen schoonheidssalon L’emique. De familiale sfeer en huiselijke ontvangst zorgen voor een warm onthaal in deze familiezaak waar klanten zich meteen thuis voelen.

Dominique studeerde af in 1996 als schoonheidsspecialiste, en haar dochter Emily volgde in haar voetsporen toen ze onlangs haar diploma schoonheidszorgen behaalde. Samen kunnen ze nu hun jeugddroom realiseren en openden ze hun eigen salon L’emique. “Ik heb altijd klantjes aan huis verzorgd, en heb 7 jaar ervaring opgedaan in een wellness als schoonheidsspecialiste. Nu mijn dochter ook afgestudeerd is, was het tijd om de volgende stap te zetten met ons eigen salon. Als klein meisje was ze al gepassioneerd door beauty, make-up en nageltjes lakken. En het is leuker om samen iets op te starten, dan alleen. Het is ons doel om onze klanten te verwennen, verzorgen en met een goed gevoel en stralend uiterlijk naar huis te laten gaan.” 

Inzetten op huidverbetering dankzij innovatieve technieken

Afbeelding

Schoonheidssalon L’ Emique werkt met hoogstaande professionele kwaliteitsproducten van het merk SPA van Salonnepro Amsterdam. Na research te hebben gedaan, kwam Dominique uit op dit Nederlandse merk dat op een natuurlijke manier aan huidverjonging doet. “Voor de gelaatsverzorgingen zijn de producten van nature rijk aan vitamines, mineralen en natuurlijke ingrediënten. Alles is vrij van parabenen, siliconen, sulfaat, microplastics… en niet getest op dieren. Ze hebben verschillende lijnen voor huidverbetering, anti-aging, pigmentatie, acné… Ik luister altijd eerst waar de klant aan wil werken en wat ze zien zitten van behandeling. Dit kan gaan van een klassieke gelaatsverzorging, tot microneedling, microdermabrasie, fruitzuurpeeling of de gespecialiseerde Bio Pulse Therapie. Het is afhankelijk van de klant welke verzorging best geschikt is.”

“De Bio Pulse behandeling is een natural face lifting o.b.v. biochemie, een enzymatisch masker dat 45min moet op liggen en inwerken. Het maskertje bestaat uit pure Vitamine C, dat heel diep in de huid zal indringen. Het voelt warm aan, en geeft een tintelend gevoel in het begin. Deze therapie is 100% natuurlijk en huidherstellend, zonder apparatuur. Het werkt anti-aging, liftend en verstevigend, je krijgt als het ware een mini face-lift. Daarnaast is het ook uiterst geschikt bij het aanmaken van collageen en elastine, verhelderen van pigmentatie, verwijderen van dode huidcellen, en bestrijden van vrije radicalen. Na één behandeling zie je al resultaat, maar het is aangeraden in kuurvorm.”

Klanten komen op de eerste plaats

“Bij de klassieke manuele anti-aging gelaatsverzorging werken we met ultrasoon- en lichttherapie. Het ultrasoon-toestel bestaat uit een vlak metaal, waar dan warmte of koude uit komt. Ultrasoon is warmtetherapie, waardoor de poriën open gezet worden voor de verzorging. Als het vliesmasker op ligt, gaan we met lichttherapie op de huid werken. Hiervoor zullen serums beter opgenomen worden door de huid. Ook gaan we dan de serums extra inmasseren tijdens de gelaatsmassage. Op het einde van de gelaatsverzorging sluiten we af met ultrasoon koudetherapie, om de poriën terug te sluiten. Het is echt wel ijskoud, maar ik verwittig de klanten altijd. Hierdoor krijg je wel een betere werking van de producten, doordat je huid die serums beter vast houdt. Wij passen onze producten en verzorgingen aan naargelang de klant en het huidtype. We staan voor kwaliteit, professionaliteit en dat alles met zorg gedaan wordt. Onze klanten komen op de eerste plaats.”

Maak kennis met schoonheidssalon L'Emique in Sint-Pauwels (Dries 22) en de behandelingen dankzij onze deals met mooie korting voor nieuwe klanten.

Lekker doorlezen