4 beurten Microneedling

1
Microneedling

Wie beauty trends volgt heeft zeker al gehoord van microneedling. Eenvoudig gezegd is microneedling een van de snelste en meest veilige manieren om een jeugdige huid te bekomen. Zonder injecties van spierverlammende botox en zonder plastische chirurgie.


Microneedling, wetenschappelijk aangeduid als 'collageen inductie therapie', is een behandeling die beroep doet op de genezingsreactie van de huid door microtrauma te veroorzaken op een zorgvuldig gecontroleerde manier. De wetenschap erachter is een beetje ingewikkeld, maar het uitvoeren van de behandeling is eenvoudig en de resultaten zijn indrukwekkend.


Deze microneedling zelf zorgt ervoor dat een serum met een hoge concentratie aan actieve ingrediënten tot in de diepere huidlagen kan penetreren. De behandeling blijft 48 uur nawerken maar het resultaat dat we behalen met zo’n behandeling is eigenlijk een blijvend resultaat. De rimpeltjes gaan niet terugkomen, een huid veroudert natuurlijk altijd maar het is zoals een trap opgaan, je gaat met de microneedling twee treden naar boven en je gaat met veroudering maar één trede terugvallen, dus nooit meer tot op de bodem zakken.

voorwaarden

  • Bon is 12 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 1

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Wie zijn wij?

ITHENTIC BEAUTY

_

Skincare voor iedereen

Aanbod en Tarieven




Schoonheidssalon Ithentic Beauty is gelegen in een rustige groene omgeving vlakbij het Tivolipark in Mechelen. Lindsay is een jonge spontane vrouw die haar klanten een warme ontvangst geeft in een sfeervol kader. Haar rustige en zorgzame karakter zorgen ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen, terwijl ze genieten van een heerlijk verzorging. Bij Ithentic Beauty is er een ruime keuze aan schoonheidsbehandelingen, met specialisatie in huidverbetering en medische tatoeages.

Locatie

Tivolilaan 94, 2800 Mechelen
Zo Gesloten
Ma Gesloten
Di Op afspraak
Wo Op afspraak
Do Op afspraak
Vr Op afspraak
Za Op afspraak

Reviews

DANIQUE V.
15/10/2021
TOP-adres!
Deal: 4 beurten Microneedling
Ithentic Beauty
Mechelen
440,00
390,00
Uw voordeel: € 50,00

  • Veilig online betalen