3 keer Gespecialiseerde pedicure

1
Gespecialiseerde pedicure

Onze voeten worden vaak aan de kant geschoven en hebben ook de nodige verzorging nodig. Sommige meer dan andere, dat hangt er vanaf wat je er zelf aan doet.


Toch is het fijn als er met een professioneel oog naar gekeken wordt en grondig onder handen word genomen. Hebben jouw voeten wat extra aandacht nodig i.v.m nagelriemen, velletjes of eelt?


Bij ingegroeide nagels of meer aandacht voor eelt nodig? Dan is de gespecialiseerde pedicure (in de volksmond medische pedicure) is voor jou geschikt. Bij alle behandelingen zorgen wij ervoor dat jij met mooie voeten de deur uit gaat en er weer een tijdje tegenaan kan!


Lindsay heeft hiervoor extra opleidingen gevolgd om zelfs de moeilijkste probleemvoeten aan te pakken. Van nagelbeugels voor ingegroeide teennagels tot ortheses maken of de diabetische voet.

voorwaarden

  • Bon is 12 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 1

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Wie zijn wij?

ITHENTIC BEAUTY

_

Skincare voor iedereen

Aanbod en Tarieven




Schoonheidssalon Ithentic Beauty is gelegen in een rustige groene omgeving vlakbij het Tivolipark in Mechelen. Lindsay is een jonge spontane vrouw die haar klanten een warme ontvangst geeft in een sfeervol kader. Haar rustige en zorgzame karakter zorgen ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen, terwijl ze genieten van een heerlijk verzorging. Bij Ithentic Beauty is er een ruime keuze aan schoonheidsbehandelingen, met specialisatie in huidverbetering en medische tatoeages.

Locatie

Tivolilaan 94, 2800 Mechelen
Zo Gesloten
Ma Gesloten
Di Op afspraak
Wo Op afspraak
Do Op afspraak
Vr Op afspraak
Za Op afspraak

Reviews

DANIQUE V.
15/10/2021
TOP-adres!
Deal: 3 keer Gespecialiseerde pedicure
Ithentic Beauty
Mechelen
90,00
81,00
Uw voordeel: € 9,00

  • Veilig online betalen