EUTONIE 90min

Nog nooit van Eutonie gehoord? Dan ben jij niet alleen. En daarom deze extra voordelige kennismakingsbeurt om ook jou deze wonderlijke ontspanningstechnieken te laten ontdekken.

EUTONIE 90min

Voel jij je vaak moe, overvraagd, voelt het in je hoofd alsof het een flipperkast is of is er een overload aan gedachten die de rust in je hoofd verstoren? Kan jouw lichaam het tempo van het 'MOETEN doen' niet bijhouden? Heb je fysieke klachten zoals rugpijn, nekpijn, spierpijn, zware of vermoeide benen, spanningshoofdpijn, migraine, duizeligheid, misselijkheid, knel jij je kaken op elkaar, heb jij een ingesnoerd gevoel op de borst of kan je niet vrij of diep ademhalen? Ga je gebukt onder stress of ben je je innerlijke sprankel kwijt?


Dan kan EUTONIE voor jou een heel andere, fijne, rust-kwaliteit brengen...


Door te genieten van het spanningsontladende afstrijken van het lichaam en de heel eenvoudige Eutonie oefeningen die je leert, ga je al snel de deugd en de rust ervaren. Je leert terug om op een natuurlijke manier te bewegen. Je leert je lichaam voelen, je tast je bewegingsgrens af, je leert je lichaamssignalen lezen, je leert je grenzen bewaken en op een zachte manier te verleggen. Hierdoor bouw je al heel snel de te hoge spierspanning af en vind je de weg naar een fijne lichaamsbeleving met minder of zonder pijn. Je kan de deugd plukken van moeiteloos bewegen.


EUTONIE is heel eenvoudig en ligt binnen IEDEREEN zijn mogelijkheid. De oefeningen zijn heel makkelijk en toegankelijk. U kan thuis zorgen voor het behoud van je lichaamscomfort door te blijven oefenen. Eutonie werkt op basis van botten, spieren, gewrichten en de samenhang hiertussen. Je hoeft geen voorkennis of kennis over de anatomie van de mens te hebben om de oefeningen te kunnen toepassen. Ik werk met kinderen vanaf de kleuterleeftijd tot hoog bejaarde mensen. We werken met kledij aan en u hebt, buiten een lakentje, niets nodig.


Eutonie is PUUR GENIETEN. Misschien is dit wel iets voor jou? Het is in ieder geval helemaal mijn ding!

voorwaarden

  • Bon is 3 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 1
  • Enkel voor niewe klanten

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Inner Sparkle te Kessel

Stap binnen in de wondere wereld van relaxatie, beauty & balance bij Inner Sparkle te Kessel. De warme, vriendelijke en een tikje mysterieuze Nathalie ontvangt haar klanten met de glimlach en warmte. De rust en positieve energie komen over je heen te liggen als een zachte kleurrijke sjaal. Ontdek het unieke concept van Inner Sparkle tijdens een schoonheidsritueel, massage of anti-stress eutonie-behandeling. En je stapt stralend terug buiten en op wolkjes.

Lees volledig artikel
Inner Sparkle te Kessel

Locatie

Aardstraat 18, 2560 Kessel

Reviews

Er zijn nog geen reviews!
Deal: EUTONIE 90min
75,00
50,00
Uw voordeel: € 25,00
Te koop t.e.m. 30/09/2021

  • Veilig online betalen