Skincare Testset Dermatude Huidverbetering + Make-up Testset Minerale Make-up Bellapierre + BASIS OPLEIDING Minerale Make-up & Skincare + Make-up Cadeau

Start 14 juni 2021.

Total Natural Miniral Make-up Training & Experiance.

Geen Stress, just Relax & Enjoy! ME-time.

Geen voorkennis nodig.

Make-up Cadeau
Skincare Testset Dermatude Huidverbetering
Make-up Testset Minerale Make-up Bellapierre
Online BASIS OPLEIDING Minerale Make-up & Skincare

Dit is een zeer uitgebreide en degelijke Basis Make-up Opleiding Minerale Make-up van Bellàpierre en de Skincare huidverbeteringsproducten van Dermatude.

Deze workshop is online en doet u op het moment dat u past a.h.v. video tutorials die speciaal voor u gemaakt worden. U kan ook live contact hebben als u dat wenst of als iets niet zo goed lukt. Deze workshop vindt plaats in een besloten FB groep waartoe u uitgenodigd wordt na inschrijving.

We werken in thema's. Bij elk thema zijn er één tot vier tutorial video's met telkens bijpassende posts.


We beginnen met skincare. U ontdekt en ervaart het voordeel en het belang van een goede huidverzorging. U krijgt hiervoor een experimenteer pakket. Daarna gaat u aan de slag met minerale make-up.

Welke Make-up topics komen in theorie en praktijk aan bod:

  • Het belang van en hoe te werken met Primer.
  • Hoe u de juiste kleur liquid foundation kiest en hoe u dit aanbrengt.
  • Welke foundation poeder bij u mooi past en hoe u dit aanbrengt.
  • Waarom, hoe en waar u blush plaatst.
  • U leert te concealen.
  • U leert contouren en highlighten.
  • U leert werken met bronzer.
  • Wenkbrauwen shapen.
  • Lippen opmaken.
  • Oogschaduw aanbrengen en blenden tot een mooie naturelle oogmake-up look.
  • U leert een mascara techniek en nog veel meer.
  • U ervaart hoe fijn en luchtig minerale make-up aanvoelt en draagt.


En dit allemaal door video tutorials en posts. U kijkt wanneer u wil, waar u wil en zo vaak u wil. Deze video's met een duidelijke uitleg worden speciaal voor deze opleiding, en dus voor u, opgenomen. U kan dan tijdens of na het kijken mee doen met uw make-up experimenteerset. Zo ervaart u, oefent u en leert u in praktijk. U krijgt posts met interessante tips en tricks die aansluiten bij wat u leerde. Zo ontdekt u in deze posts vb met welke kleur oogschaduw elke kleur ogen mooi is, wat lipcare is, hoe je je lippen optisch voller kan laten lijken,... U leert naast de tips en de tricks ook do's en dont's in de verschillend make-up thema's.


Vind je het leuk om een week lang, zonder druk of stress om te presteren, aan de slag te gaan met Minerale Make-up? Dit onder begeleiding van een ervaren en professionele en ervaren Make-up artist met een pedagogisch diplopma? Heb jij zin om een ganse make-up in al zijn facetten te doorlopen op een rijk basisniveau? U krijgt een duidelijke uitleg, met video en andere posts, met persoonlijk online text en/of video contact om vragen te stellen.

De voordelen van een opleiding als deze is dat alles online staat en u dit zo vaak kan herbekijken als u wil. U kan deze opleiding doen wanneer het in uw tijdsschema past. U krijgt ruim de tijd na afloop van de opleiding om op je eigen tempo de opleiding af te ronden. En u wordt persoonlijk begeleidt in dit ganse leertraject.


Ik heb deze opleiding al meermaals gegeven en er was nog nooit iemand die het te moeilijk vond. Het is een heel toegankelijke en degelijke BASIS opleiding waar u geen voorkennis voor nodig hebt.

U kan beginnen als onbeschreven blad en sluit af met heel wat ervaring, zelfzekerheid en know-how.

Deze opleiding is enkel voor volwassen tieners of adults. Er zijn ook speciale workshops voor de jongere tieners.

voorwaarden

  • Bon is 1 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 5

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Wie zijn wij?

Aanbod en Tarieven

Locatie

Aardstraat 18, 2560 Kessel

Reviews

Er zijn nog geen reviews!
Deal: Skincare Testset Dermatude Huidverbetering + Make-up Testset Minerale Make-up Bellapierre + BASIS OPLEIDING Minerale Make-up & Skincare + Make-up Cadeau
Inner Sparkle
Kessel
180,00
110,00
Uw voordeel: € 70,00

  • Veilig online betalen