Healing: Overzicht in mijn leven

3

Deze kuur is online en in de praktijk geldig

Healing: Overzicht in mijn leven

Tijdens deze healing maak ik contatact met de rasterenergie. Wanneer ik dit doe, dan maak ik verbinding met de aarde en universele rasters om jouw Goddelijke blauwdruk (deze bevat info over jouw unieke talenten, en pad, je goddelijke plan en jouw bestemming en vermogens) weer te restaureren.

Dit biedt je:


• Heling op diepgaand niveau van je mentale, emotionele en fysieke lichaam

• Reiniging en herstel van energetische blokkades

• Rust

• Een duidelijk zicht op je leven en je doel

• Beterschap in mentale en mogelijk ook fysieke klachten. vb: Mensen met lage rugpijn voelen verbetering in hun klachten na enkele sessies.


Door het gebruik van de rasterenergie wordt het zelfhelend vermogen van jouw Goddelijke blauwdruk weer aangewakkerd.


Jouw goddelijke blauwdruk bevat de informatie over je unieke talenten en pad, je ‘divine plan’, bestemming of vermogen.


Vanaf de geboorte maak je als mens dingen mee die stempels drukken in je blauwdruk. Daardoor raak je soms een beetje op een zijspoor van jouw pad of verlies je je talenten misschien uit het oog.


Tijdens deze healing, waarbij gebruik gemaakt wordt van de hoog frequente trilling van de rasters*, kunnen deze stempels en energetische blokkades gereinigd en hersteld worden. Zo krijg je een heling op diepgaand niveau van het mentale, emotionele en fysieke lichaam. Het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd, het aura wordt hierdoor hersteld en karmische belasting die jou niet meer dient zal verdwijnen.


*Om de aarde en in het universum bevinden zich rasters, wij als mens zijn daar onlosmakend mee verbonden. Deze rasters lijken een beetje op de meridianen die zich bevinden in ons lichaam. Van de energie van deze rasters kunnen we we gebruik maken om onze Goddelijke blauwdruk als het ware te 'herbedraden'.


RESERVEER NU


Tijdens de healings die ik geef, is de energie elektromagnetisch geladen. Dit maakt deze healings niet geschikt voor mensen met epilepsie, een pacemaker of een ernstige psychische stoornis zoals vb schizofrenie

Een bezoek aan de praktijk vervangt geen bezoek aan een arts. De behandelingen bieden wel een mooie aanvulling.



voorwaarden

  • Bon is 6 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 1

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Wie zijn wij?


Ik ben Nikki, bewustzijnscoach en startte ik mijn eigen praktijk 'Ík ben het waard!' in Diest.


In mijn energetisch bewustzijnspraktijk praktijk geef ik healings, coaching en klankschaalmassage aan gezinnen en volwassenen die voelen dat de uitdagingen van het leven hen even wat veel geworden zijn. En daardoor van hun pad zijn afgeleid. Maar ook mensen die op zoek zijn naar hun Ware Zelf kan ik een heel eind op weg helpen. Ik help deze mensen om elk op hun eigen unieke manier om te gaan met alle uitdagingen die het leven hen aanbied. Zodat ze hun pad weer vlot kunnen gaan volgen.

Aanbod en Tarieven

Ik begeleid klanten om elk op hun eigen unieke manier om te gaan met alle uitdagingen die het leven biedt. Als ze het eventjes moeilijk hebben gedurende een periode of levensfase. Enkele veel voorkomende moeilijkheden zijn chronische pijn, allerhande gezondheidsklachten, burn-out, het gevoel niet op de juiste plaats te zijn in hun huidige situatie, gebrek aan zelfvertrouwen,...


Door in de eerste plaats te luisteren en in gesprek te gaan, kijk ik hoe ik hen kan helpen. Dit kan zijn door:

  • Healing
  • Meditatie
  • Coaching
  • Of een combinatie


Zowel losse sessies en behandelingen als trajecten, individueel of in groep, zijn mogelijk.

Locatie

Langedijkstraat 36, 3290 Diest
Zo Gesloten
Ma 11:00 - 16:00 Op afspraak
Di Gesloten
Wo 09:00 - 13:00 Op afspraak
Do 09:00 - 17:30 Op afspraak
Vr Op afspraak
Za 09:00 - 13:00 Op afspraak

Reviews

DANIQUE V.
27/02/2021
Bedankt voor de healing. Ik voel me als herboren!
Alex k.
08/07/2021
Ik ben een aantal keer bij Nikki geweest en ik voel een duidelijk verschil in mijn leven. Ik heb weer de energie om dingen te creëren. Ook verloopt de communicatie met mensen rondom mij veel beter. Ik kan me beter uitdrukken in wat ik wil en bedoel. Veel Liefs Alex
Tom B.
11/07/2021
Ik ben regelmatig te vinden voor zowel healings als therapieën. Ik ontdek graag nieuwe dingen en vandaag was dus de klankschaal massage aan de beurt… In begin stond ik er sceptisch tegenover maar het is een echte aanrader. Het geeft een enorme rust en tegelijkertijd voel je elke klank van kop tot teen door je lichaam zoemen… zeker voor herhaling vatbaar!
Deal: Healing: Overzicht in mijn leven
Ik ben het waard!
Diest
180,00
108,00
Uw voordeel: € 72,00
240,00
144,00
Uw voordeel: € 96,00
120,00
72,00
Uw voordeel: € 48,00

  • Veilig online betalen