Engelen Healing: Vrij van mijn verleden

3
Healing: Vrij van mijn verleden

Tijdens deze heling maak ik contact met mijn engelenteam om je een leven te bieden, vrij van wat jouw nog tegenhoudt uit het verleden.


Dankzij de prachtige engelenenergie aan de slag gaan krijg je zomaar:

• Innerlijke rust en harmonie

• Diepe rust en ontspanning door de stress verlagende werking

• Verwerking van vastzittende emoties

• Een verbetering in fysieke klachten

• En je spirituele groei wordt bevordert


Een prachtige healing door middel van de fijne en krachtige energie van de engelen. Tijdens deze sessie wordt er contact gemaakt met het engelenteam om een healing te geven, die volledig op u afgestemd is. Een healing ondersteunt om meer harmonie, innerlijke rust en geluk in het leven te ervaren. Om terug in contact te komen met je lichaam en leren loslaten. Tijdens de behandeling wordt er universele energie doorgegeven aan de klant.


Deze healing gebeurt volledig in overeenstemming met jouw hogere Zelf. Dat houdt in dat je op het moment van de healing aangeboden krijgt wat jij nodig hebt en kan verwerken op dat moment.


RESERVEER HIER


Tijdens de healings die ik geef, is de energie elektromagnetisch geladen. Dit maakt deze healings niet geschikt voor mensen met epilepsie, een pacemaker of een ernstige psychische stoornis zoals vb schizofrenie
Een bezoek aan de praktijk vervangt geen bezoek aan een arts. De behandelingen bieden wel een mooie aanvulling.


voorwaarden

  • Bon is 6 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 1
  • Enkel voor niewe klanten

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Wie zijn wij?


Ik ben Nikki, bewustzijnscoach en startte ik mijn eigen praktijk 'Ík ben het waard!' in Diest.


In mijn energetisch bewustzijnspraktijk praktijk geef ik healings, coaching en klankschaalmassage aan gezinnen en volwassenen die voelen dat de uitdagingen van het leven hen even wat veel geworden zijn. En daardoor van hun pad zijn afgeleid. Maar ook mensen die op zoek zijn naar hun Ware Zelf kan ik een heel eind op weg helpen. Ik help deze mensen om elk op hun eigen unieke manier om te gaan met alle uitdagingen die het leven hen aanbied. Zodat ze hun pad weer vlot kunnen gaan volgen.

Aanbod en Tarieven

Ik begeleid klanten om elk op hun eigen unieke manier om te gaan met alle uitdagingen die het leven biedt. Als ze het eventjes moeilijk hebben gedurende een periode of levensfase. Enkele veel voorkomende moeilijkheden zijn chronische pijn, allerhande gezondheidsklachten, burn-out, het gevoel niet op de juiste plaats te zijn in hun huidige situatie, gebrek aan zelfvertrouwen,...


Door in de eerste plaats te luisteren en in gesprek te gaan, kijk ik hoe ik hen kan helpen. Dit kan zijn door:

  • Healing
  • Meditatie
  • Coaching
  • Of een combinatie


Zowel losse sessies en behandelingen als trajecten, individueel of in groep, zijn mogelijk.

Locatie

Langedijkstraat 36, 3290 Diest
Zo Gesloten
Ma 11:00 - 16:00 Op afspraak
Di Gesloten
Wo 09:00 - 13:00 Op afspraak
Do 09:00 - 17:30 Op afspraak
Vr Op afspraak
Za 09:00 - 13:00 Op afspraak

Reviews

DANIQUE V.
27/02/2021
Bedankt voor de healing. Ik voel me als herboren!
Alex k.
08/07/2021
Ik ben een aantal keer bij Nikki geweest en ik voel een duidelijk verschil in mijn leven. Ik heb weer de energie om dingen te creëren. Ook verloopt de communicatie met mensen rondom mij veel beter. Ik kan me beter uitdrukken in wat ik wil en bedoel. Veel Liefs Alex
Tom B.
11/07/2021
Ik ben regelmatig te vinden voor zowel healings als therapieën. Ik ontdek graag nieuwe dingen en vandaag was dus de klankschaal massage aan de beurt… In begin stond ik er sceptisch tegenover maar het is een echte aanrader. Het geeft een enorme rust en tegelijkertijd voel je elke klank van kop tot teen door je lichaam zoemen… zeker voor herhaling vatbaar!
Deal: Engelen Healing: Vrij van mijn verleden
Ik ben het waard!
Diest
60,00
45,00
Uw voordeel: € 15,00

  • Veilig online betalen