Raindrop massage 60min

8
Raindrop massage 60min

De raindrop massage is een behandelmethode die een zeer krachtige werking heeft maar zeer zacht van aard is. Door de pure etherische oliën te combineren met de eeuwenoude healingmethode van de Lakota indianen en de Tibetaanse reflexologie, ontstond de raindrop massage, waarbij de energie in het lichaam weer tot stromen wordt gebracht.


Met de raindrop massage wordt er gewerkt op de reflexpunten van de ruggengraat, die zich op de voeten bevinden, en ook op de ruggengraat zelf.


Het helpt de energiecentra in je lichaam goed af te stemmen en ze te openen als ze geblokkeerd zijn.


Je lichaam krijgt zo de gelegenheid afvalstoffen af te voeren en de balans weer te herstellen. De ruggenwervel en de voeten reageren heel goed op de zenuwstimulatie en werking van de olie.


Het is gezondheid en welzijn bevorderend.


De oliën werken op het fysieke, mentale, spirituele en emotionele lichaam om balans te bereiken terwijl het tegelijkertijd ontspannend werkt.


Door het vrijkomen van de geuren van de oliën die je ruikt kan er ook al veel gebeuren, zo kunnen er ook emoties vrijkomen.


De massage techniek is hier in België/Nederland relatief onbekend, maar in landen als Oostenrijk, Duitsland, Zweden, Spanje en de Verenigde Staten is dit al jaren een ervaring voor veel mensen ongeacht leeftijd en behoefte.


Het is een uitkomst voor cliënten met die last hebben van de rug, aan wie normaal gesproken geen massage (of manipulatietechniek) gegeven mag worden!


Ontvangers reageren heel verschillend: ze kunnen: vermoeidheid ervaren, meer energie, emotionele release, of andere effecten op korte termijn.


Dit is heel afhankelijk van persoon tot persoon.


De behandeling heeft positief effect op:


(Aangezien we geen ziektes mogen noemen, (de etherische oliën vallen onder de cosmeticawet), zal dit met andere woorden beschreven worden....


* pijnlijke spieren, verlicht stijfheid, vermindert pijn aan de rug.


* reumatische aandoeningen, gewrichtsklachten, ..


* het versterken van het zenuwstelsel, immuunsysteem en bloedcirculatie


* het verbeteren van de spijsvertering en hormoonhuishouding


* het herstel van een snotneus, hoesten, druk op het hoofd en blessures


* het creëren van balans voor lichaam en geest.


* het vermindert angst, stress, vermoeidheid, slapeloosheid, zich down voelen en stemmingswisselingen


* het verlichtten van ongemakken dat veroorzaakt wordt door een disbalans in het lichaam met name de wervelkolom.


* het opruimen van virussen en bacteriën en andere ziekteverwekkers


De behandeling brengt verder een diepe ontspanning, helderheid, concentratie, ontgiften van het lymfesysteem en een verbeterde stemming.


Heel waardevol voor je algehele gezondheid.


Tijdens de Raindrop massage lig je op je buik met een ontbloot bovenlichaam en blote voeten op de massagetafel. Nadat de oliën op het lichaam worden gedruppeld wordt o. a vitaflex toegepast, die de voordelen van de essentiële oliën versterken.


Door deze massage techniek worden de reflexpunten gemasseerd waardoor er een krachtige impuls door het lichaam stroomt langs de zenuwbanen.


Tussen de verschillende oliën in wordt met speciale vederlichte zachte energetische strijkbewegingen van de vingertoppen gewerkt, afgewisseld met diverse massage technieken. Uw lichaam krijgt zo de gelegenheid afvalstoffen af te voeren en de balans weer te herstellen.

voorwaarden

  • Bon is 3 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 1
  • Enkel voor niewe klanten

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Massage & healing Diora te Bree

Bij de praktijk Diora te Bree, ontvangt de hartelijke en sympathieke Marissa haar klanten voor massages, anti-stress ster-therapie en engelenhealing. In een gezellig en huiselijk kader komen de rust en positieve energie je tegemoet. De spirituele Marissa onderscheidt zich door op maat van de klant te werken, wat die nodig heeft op dat moment.

Lees volledig artikel
Massage & healing Diora te Bree

Locatie

Kievitstraat 8, 3960 Bree
Zo Gesloten
Ma 09:30 - 21:30 Op afspraak
Di 08:00 - 21:30 Op afspraak
Wo 08:00 - 17:00 Op afspraak
Do Gesloten
Vr Gesloten
Za Gesloten

Reviews

Danique V.
18/10/2020
Een echte aanrader
Wendy G.
12/03/2021
Ik heb enorm genoten van de Raindrop massage bij Marissa. Door de verschillende geuren van de oliën die ze gebruikt is het al een sensatie voor te ruiken en daarbovenop voel je de oliën ook echt inwerken op het lichaam. Vooral de massage van de rug was voor mij een zaligheid, de olie heeft ook nog lang nagewerkt en je voelt je ook echt energie-rijker en opgeladen! Een aanrader!
Laura B.
05/05/2021
Ik ben bij Marissa terecht gekomen via een vriendin. Ik ga bij Marissa voor de Ster-Therapie. Bij elk bezoek ontvangt ze mij hartelijk! De therapie start ik altijd met een babbel, want bij Marissa kan ik altijd mijn hart luchten! Daarna start de therapie in stilte en alle rust. 1 uur lang lig ik daar, alsof ik in andere oorden ben. GE-NIE-TEN!! Tijdens de massage gebruikt ze heerlijke oliën die tot diep in mijn ziel werken en eveneens heel aangenaam ruiken. Ze geeft me tijdens de behandeling heel veel energie, ik voel me altijd als herboren. Heb jij last van stress, angsten of andere kwaaltjes? Dan is dit zeker een aanrader! Bedankt om mij zo te helpen! Ik kijk telkens uit naar onze afspraak! Groetjes L.
Wendy R.
05/05/2021
Een aanrader voor iedereen! Ik heb de engelen healing massage gehad en sta nu zo sterk en anders in het leven. Ik ben een tevreden mens. De aanpak is ook echt persoonlijk en je voelt je direct op je gemak.
Josette N.
14/05/2021
Goedemorgen, mijn eerste gesprek en behandeling achter de rug. Inderdaad een hele vriendelijk ontvangst zoals al geschreven is. Ik heb de Ster-therapie van 45min gekregen, maar liep langer uit. Bedankt voor het fijne gesprek en behandeling. Ik ben nu in blijde afwachting, maar voel al een heel verschil qua pijn.
Wendy R.
14/05/2021
Na 2x de engelen healing, vandaag gekozen voor de raindropmassage. Wat ZAAAAAAAALIG was dit! Zo ontspannen en zengevoel! 🥰
Sonja C.
16/05/2021
Woensdag 12/5/21 eerste stertherapie gehad. De ontvangst was toppie en het zen-gevoel erna geweldig. Echt een aanrader voor iedereen. lieve groetjes Sonja
Eva B.
02/06/2021
Vandaag 2/6/2021 eerste gesprek + ster-therapie behandeling gehad. In één woord gezegd "super". Heel goed gesprek gehad, voelde me direct op mijn gemak bij haar alsof ik haar al jaren kende. De behandeling was heerlijk en heeft me ook echt kunnen ontspannen. Er wordt ook zeker niet op een minuut gekeken. Ik kijk al uit naar de volgende keer.
Deal: Raindrop massage 60min
60,00
48,00
Uw voordeel: € 12,00
Te koop t.e.m. 31/10/2021

  • Veilig online betalen