4 personen Make Up Workshop 60 à 90min (groep)

-50%
shutterstock_354584153

Maison Beauté

Bij Maison Beauté vindt u een geen standaard schoonheidszorgen. Maar een warm instituut gespecialiseerd in huidverbetering, waar u op de eerste plaats komt. Hier kan u rekenen op een topservice en behandelingen met dermocosmetische producten om op een verantwoorde manier de kwaliteit van uw huid naar een hoger niveau te tillen. Isabelle is een vakvrouw die oprecht geïnteresseerd is in u en de noden van uw huid. 


Make Up Workshop 60 à 90min (groep)

LAAT UW HUID REMINERALISEREN met de gezonde minerale make up van bellápierre!

Omdat make up een belangrijke rol speelt in het dagelijkse leven, hechten wij veel belang om de huid van de klant op te maken met een niet-comedogene en minerale make up zonder toevoegingen of andere stoffen die schadelijk kunnen zijn voor onze huid. De make up is geschikt voor elk huidtype en aanvullend na uw huidverbeterende behandelingen. We werken altijd in overleg met de klant en bieden een aangepaste make up voor elke gelegenheid.

Tijdens de interactieve en leerrijke basis make up workshop werken wij meestal in een groep van minimum 2 tot maximaal 5 personen zodat iedereen de nodige aandacht krijgt. Uiteraard kan een individuele workshop ook.

Toebehoren zoals: bellápierre make up, penselen, spiegels, watjes, tissues, verzorgingsproducten van Arkana of O2 intraceuticals zijn ter beschikking tijdens de workshop. Zonder enige verplichting kan u bij Maison Beauté de bellápierre producten aankopen. 

Drank en een kleine versnapering wordt voorzien tijdens de workshop.

duurtijd : 60 à 90min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...