Jin Shin Jyutsu privé-workshop 2u (6pers.)

-15%
IMG_6847

Stromende Kracht

Griet van Stromende Kracht te Sint-Kruis (Brugge) beoefent Jin Shin Jyutsu (JSJ)  en Access Bars in haar praktijk. Krachtige holistische methodes om jezelf te leren kennen en terug in balans te brengen. Er wordt gewerkt om eender welke vorm van disharmonie in je lichaam of geest terug om te buigen naar harmonie. De passie voor deze technieken kwam bij Griet door de zoektocht naar de relatie mens en maatschappij in deze wereld waarbij natuur(lijk)  voor haar een belangrijke rol speelt. Een opleiding Jin Shin Jyutsu, en later Access Bars, waren voor haar een evidente stap in dit proces.

Griet verdiept zich nog steeds verder in deze en andere processen door middel van studies, workshops en lezingen om zo haar kennisniveau te handhaven en verder uit te breiden. Zo kan ze professionaliteit blijven bieden in haar praktijk! De technieken, met een sterke zelfgenezingskracht, die toegepast worden brengen je verlichting op verschillende niveaus: diepe ontspanning hoofd en lichaam, weg met angsten en andere obstakels, stoppen met malen en piekeren, … Ook kinderen kunnen volop van deze toepassingen genieten.


Jin Shin Jyutsu privé-workshop 2u (6pers.)

Een avond, stroomsessie, waarop we op een zachte en duidelijke manier de kracht van Jin Shin Jyutsu kunnen ervaren. Onder begeleiding ontvangen én geven we een behandeling op maat (ziekte/klacht) van 1 van de deelnemers. De gekozen behandeling is tevens voor iedereen in de groep heilzaam.  (Thee, water en koekjes tijdens pauze inbegrepen).

Privé-workshop met 6 personen bij Stromende Kracht, Sint-Kruis (Brugge).

Jin Shin Jyutsu is een eenvoudige én krachtige holistische methode. Door deze holistische aanpak wordt er zowel  op geestelijk, verstandelijk, emotioneel en lichamelijk gebied resultaat behaald. Alles heeft te maken met energie. Wanneer de energie vrij door ons lichaam stroomt, voelen we ons fit en energiek en worden onze organen voldoende gevoed. Stroomt de energie daarentegen onvoldoende door ons lichaam, dan voelen we ons slecht en kunnen er negatieve gevoelens en/of lichamelijke klachten optreden. Jin Shin Jyutsu doorbreekt die blokkades waardoor de energie weer ongehinderd kan stromen en zuivert, ontgift, revitaliseert, ontspant, herstelt, kalmeert, versterkt, inspireert, stimuleert en doet je genieten. Het verhoogt je immuniteit en werkt pijnstillend.

Duur: 120min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...