6 personen Bosbaden (Shirin-Yoku) 3u

-10%
IMG_6793

Stromende Kracht

Griet van Stromende Kracht te Sint-Kruis (Brugge) beoefent Jin Shin Jyutsu (JSJ)  en Access Bars in haar praktijk. Krachtige holistische methodes om jezelf te leren kennen en terug in balans te brengen. Er wordt gewerkt om eender welke vorm van disharmonie in je lichaam of geest terug om te buigen naar harmonie. De passie voor deze technieken kwam bij Griet door de zoektocht naar de relatie mens en maatschappij in deze wereld waarbij natuur(lijk)  voor haar een belangrijke rol speelt. Een opleiding Jin Shin Jyutsu, en later Access Bars, waren voor haar een evidente stap in dit proces.

Griet verdiept zich nog steeds verder in deze en andere processen door middel van studies, workshops en lezingen om zo haar kennisniveau te handhaven en verder uit te breiden. Zo kan ze professionaliteit blijven bieden in haar praktijk! De technieken, met een sterke zelfgenezingskracht, die toegepast worden brengen je verlichting op verschillende niveaus: diepe ontspanning hoofd en lichaam, weg met angsten en andere obstakels, stoppen met malen en piekeren, … Ook kinderen kunnen volop van deze toepassingen genieten.


Bosbaden (Shirin-Yoku) 3u

Het doel is te genieten van de helende en verjongende kracht van het bosbaden. Shinrin-Yoku betekent dat we het bos met al onze zintuigen verkennen en er ons helemaal in onderdompelen. Je wordt er één met het bos en vooral met je innerlijke zelf. Je ontdekt, naast de vijf zintuigen, ook je innerlijke kompas. De voordelen van het bosbaden zijn onmiddellijk merkbaar en werken vaak nog een hele tijd na. 

Bij stress, burn-out, slapeloosheid, hoge sensitiviteit, … hebben we baat bij het nemen van een bosbad. Bovendien is het inademen van het bos een heel krachtige antioxidant. Dankzij de etherische oliën en de alom aanwezige fytociden, die in het bos rondzweven en in je longen terecht komen, krijgt je immuunsysteem een boost die nog lange tijd blijft nawerken.

1x/maand, zie data op de website

Duur: 180min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...