Voetreflexologie 55min

-10%
shutterstock_100997782

Vigores Health

Bij Vigores Health in Veurne is de mooie en rustgevende praktijkruimte ingericht zodat je kan genieten zonder gestoord te worden van al de storende prikkels. Enkel prikkels van ontspanning wordt je gewaar. Je komt tot rust. Je energie wordt terug op geladen zodat je terug tegen aan kan gaan. Bij Vigores Health ligt de klemtoon om te genieten en tot rust te komen. Puur ont-stressen. Vigores Health in Veurne is een praktijk voor relaxatie, stress- en burn out coaching voor meer energie en balans. Naast workshops, coaching en loopbaanbegeleiding kun je bij Anja terecht voor verschillende relaxatiebehandelingen: voetreflexologie, massage, kleipakkingen, detox-behandeling of een gezichtsmassage. Vigores Health staat voor een gerichte persoonlijke aanpak. 


Voetreflexologie 55min

Bij voetreflexologie wordt gewerkt op de reflexzones en de acupunctuurpunten op de voet. Je krijgt een persoonsgerichte behandeling die het best bij je past. De voetreflexologie kan gebruikt worden voor een diepe relaxatie, ervaar en geniet van de ontspanning of bij bepaalde klachten. Pure, hoogwaardige producten worden gebruikt, zodat iedereen kan genieten van het effect van een voetreflex behandeling.

In feite is een voetreflex behandeling een unieke methode om het evenwicht van de mens in al zijn aspecten te bevorderen. Door drukpunten en de reflexzones op de voet te stimuleren zal de doorbloeding verbeteren. De organen worden geactiveerd en de zenuwbanen gestimuleerd. Bovendien activeert je met voetreflexologie je natuurlijke genezingsproces en daarbij de energie doorstroming van je lichaam.

Bovendien verkrijg je dat je lichamelijk, geestelijk en emotioneel evenwicht wordt nagestreefd. Daarbij wordt met een voetreflex behandeling de gehele mens benaderd.Een voetreflexbehandeling heeft een positieve inwerking op lichamelijke en emotionele gewaarwordingen. Ten tweede krijg je verlichting van je klachten of het verkrijgen van positieve gedragsveranderingen.

Duur: 55min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...