Gezondheids scan 30min + Raindrop massage 60min

-25%
shutterstock_374488921
shutterstock_153084326

Anny's Oils

In een mooie groene omgeving in Genk vindt u Anny`s oils. De praktijk van Anneleen Dejongh waar met een holistische benadering gewerkt wordt aan uw algeheel welzijn. Met haar ruime kennis van essentiële oliën weet Anneleen voor elke kwaal en probleem een oplossing. Door intensief bezig te zijn met deze natuurlijke producten is Anneleen een echte vak expert inzake natuurlijke verzorging en gezondheidsondersteuning.


Gezondheids scan 30min

ITOVI gezondheids scan van lichaam, geest en emotie.

Als u met klachten, gebrek aan energie, stress of wisselende emoties kampt, kan de ITOVI scan een uitkomst bieden om erachter te komen wat uw lichaam tekort heeft aan essentiële vitaminen en mineralen. Door de scan krijgt u direct feedback en kan er een persoonlijk gezondheidsplan opgesteld worden om uw tekorten weg te werken en uw lichaam en geest in harmonie te brengen. Dit kan door voeding, suppletie, gebruik van essentiële oliën en aromatherapie.

duurtijd: 30min

Raindrop massage 60min

De raindrop massage heeft een unieke, gerichte aanpak die de energie in het lichaam laat stromen. De techniek maakt gebruik van essentiële oliën, gecombineerd met verschillende massage technieken. Waaronder vita flex rugmassage -en voetmassage in combinatie met warmte applicaties. Vaak zorgen achter gebleven toxines in het lichaam voor onderliggende klachten. Het gebruik van essentiële oliën helpt om deze toxines uit het lichaam te verwijderen. De raindrop massagetechniek kan ingezet worden om het lichaam in een gezonde balans te brengen. Daarbij zorgt het gebruik van de pure essentiële oliën voor een groei van lichaamseigen weefsels en stimuleert het ons zenuwstelsel en de prikkelgeleiding in de hersenen.

duurtijd: 60min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...