TuiNa relaxatie massage 60min

-25%
shutterstock_367491140

Ariane Wellness

Bij Ariane Wellness in Arendonk kom je terecht in een ontspannen sfeer. In het aanbod vind je de klassieke relaxatiemassages aangevuld met energetische en Oosterse massage, maar ook evenzeer spiritueel advies of een healing. Speciaal voor mensen met veel pijn zijn er specifieke behandelingen, zoals de Tachyon therapie of de speciale infrarood sauna. Ariane bekijkt welke massage of therapie het meest geschikt is voor jou en bij de massages past ze verschillende technieken toe. Ze gebruikt enkel etherische oliën die heerlijk geuren en meteen een ontspannen effect hebben. Ariane Wellness, de plaats waar je lichaam en geest weer in harmonie gebracht worden.


TuiNa relaxatie massage 60min

De massage is uitstekend geschikt bij stress, vermoeidheid, of lichte klachten aan het spier- en bewegings apparaat. Daarnaast kan het baat hebben bij spierpijnen als gevolg van (overmatig) sporten.

Er wordt gebruik gemaakt van een basisolie vermengd met één of meerdere essentiele oliën. Deze essentiële oliën hebben verschillende eigenschappen. Er zijn oliën die het kalmerende en ontspannende effect van de massage vergroten.

Duurtijd: 60min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...