Triggerpoint massage 60min

-25%
shutterstock_125165552

Jaytho

Jaytho in Anzegem is een groepspraktijk voor massage, relaxatie, healing en coaching. Je komt er terecht in een landelijke hoeve omgeven door zonlicht, groen en water middenin de natuur. Je rijdt de hoeveweg op, door een bos en komt in een andere wereld waar je onmiddellijk al je zorgen vergeet. Joy maakt deel uit van de groepspraktijk samen met haar vader John, waar elk haar of zijn specialiteit heeft. Ze werken vanuit hun passie en hart en op een holistische wijze. Lichaam, geest en emoties zijn met elkaar verbonden.

Lees de reviews over mindfulness coaching hier en de triggerpoint massage hier. Test het zeker uit dankzij onze kennismakingsdeals voor nieuwe klanten.


Triggerpoint massage 60min

Sportmassage, triggerpoint of deep tissue massage is een volwaardige therapie. Waarbij er voornamelijk op de diepere lagen van de spieren en het bindweefsels wordt gewerkt. Bij deep tissue massage wordt vooral gekeken naar de klachten die zijn ontstaan door overbelasting, verkeerde houding, trauma of slechte opwarming .

Deze klachten kunnen verholpen worden door verschillende technieken zoals triggerpoints, stretchen en diepe massage met de elleboog, onderarm, vingertoppen en handpalmen.

Duurtijd: 60min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...