Traditionele Thaise massage 60min

-30%
baan1

Baan Butsayamat

Heeft u nood aan een dosis ontspanning of heeft u last van lichamelijke klachten? Dan bent u bij Baan Butsayamat een het juiste adres. Deze splinternieuwe massagepraktijk wordt uitgebaat door Butsayamat en haar man Geert. Twee hele lieve en professionele mensen die met volle overtuiging de Thaise massage op de kaart willen zetten.


Traditionele Thaise massage 60min

Een traditionele Thaise massage is een van ’s werelds oudste geneesmethoden. Deze vorm is 2500 jaar oud en is van oorsprong Indiaas. Boeddhistische monniken brachten de massagevorm naar Thailand. Thaise massage bestaat uit een op elkaar afgestemde en zeer doeltreffende combinatie van yoga, massage, mindfulness en acupressuur. U wordt door de masseur in aan de yoga ontleende strekkingen bewogen en tegelijkertijd gemasseerd. Vanuit volledige aanwezigheid en afstemming.

Na de massage is het aangeraden on voldoende water te drinken om afvalstoffen af te voeren. Eveneens is het aan te raden om geen zware fysieke activiteiten in te plannen om de positieve effecten van de massage zo lang mogelijk te behouden.

Duurtijd: 60min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...