3 keer Rug-, nek- & schoudermassage 60min

-15%
shutterstock_426985528

Mooi in Balans

Bij Mooi in Balans te Moerbeke-Waas is het An haar missie om jou terug innerlijke kracht te brengen. Haar passie is de dialoog tussen haar handen en uw lichaam, om zo mensen te laten groeien. Een betrokken en liefdevolle aanpak vindt ze hierbij belangrijk. Rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, stramme schouders? Met liefdevol knedende handen gaat An op zoek naar achter onderliggende blokkades in de spieren, waarop ze deze losmaakt zodat uw natuurlijke lichaams energie terug kan stromen. U kunt bij Mooi in Balans te Moerbeke-Waars terecht voor massages en coaching.


Rug-, nek- & schoudermassage 60min

Tijdens deze behandeling worden de rug, schouders en nek gemasseerd. Er worden strijktechnieken gebruikt voor het opwarmen van de spieren en druk-, rol-, kneed-, rek- en kloptechnieken om je spieren te ontspannen en soepeler te maken. Ook de cups worden hier soms ingezet voor het behandelen van de spierknopen.

Bij veel rug-schouder-nekklachten ligt de oorzaak aan knopen in de spieren. Tijdens de massage spoor je deze triggerpoints op en oefent de masseuse druk uit op deze punten. Dit breekt de ophoping van afvalstoffen, waardoor deze knopen gevormd worden, af. De doorbloeding zal verbeteren en de pijnklachten die je ervaart zullen verminderen of verdwijnen.

Duurtijd: 60min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...