Relaxmassage 60min

-40%
shutterstock_362120798

l'Art l'AnnimA

l’Art l’AnnimA: ‘de kunst om van ziel tot ziel te communiceren’. Een plek van heling, bewustwording, persoonlijke en spirituele groei, natuurlijk gezond zijn. Volwassenen en kinderen kunnen hier terecht voor Aura-Chakra Healing and Reading, Reikihealing, Holistische & Chinese Massagetherapie of Tuina,  Energetische en Creatieve Coaching en Yoga. Regelmatig worden er ook workshops, cursussen en opleidingen georganiseerd zoals : Maan(dag)meditaties, Tao Chakra Yoga, kinderyoga, chakracursus… Alles om je op weg te helpen naar je ware essentie, je stralende Zelf oftewel een ‘Happy AnnimA’.


Relaxmassage 60min

Uitgebreide massage van de achterkant van het lichaam

Tijdens deze diepgaande en intensieve massage werk ik op de gespannen spieren in rug, nek en schouders. Door middel van verschillende massage technieken waaronder drukpunt- en dieptemassage worden de spieren los en soepel gemaakt. Dit in combinatie van een stevige massage aan de benen gevolgd door massage van de voet zones. Afhankelijk van wat er op dat moment nodig is wordt er gekozen voor Chakra-oliën, zoete amandelolie of olijfolie eventueel in combinatie met aromatherapie .

Naast zijn bijzonder ontspannende eigenschap heeft een relaxmassage ook heel wat andere voordelen. Het is stressverlagend en werkt bijgevolg preventief, bevordert de bloedcirculatie, is energieverhogend en voert afvalstoffen uit het lichaam. Het is een zachte manier om terug tot jezelf te komen, alle spanning los te laten en helemaal tot rust te komen. Het is dan ook aanbevolen om op regelmatige basis een massage te ontvangen voor het behoud van een goede gezondheid.

Massage heeft niet alleen fysiek een positief effect maar ook een uitgesproken effect op je emotionele toestand. Hoe meer spanning je ervaart, hoe sterker de pijnperceptie. Stress kan er dus toe leiden dat pijn toeneemt. Massage zorgt voor de noodzakelijke ontspanning waardoor pijnvermindering kan optreden.

Een verminderd gevoel van angst en spanning, betere bloedcirculatie, minder stress, ontspanning, kalmte, rust,… Dit zijn allemaal factoren die de functie van het lichaam gunstig beïnvloeden en tal van kleine en grotere kwaaltjes kunnen voorkomen.

Duur: 60min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...