Oorkaarstherapie met hoofd- & nekmassage 60min

-20%
shutterstock_362399975
img40511
IMG_0095
IMG_0134

Beauty,wellness & Healing Center NityaShima

Bij NityaShima kan iedereen terecht voor een brede waaier aan verzorging van lichaam en geest. NityaShima is een holistische wellness praktijk in Gits (Hooglede) waar je in rust en vertrouwen terecht kan voor begeleiding en advies op het gebied van gezondheid, afslanken, persoonlijke ontwikkeling en algeheel welbevinden, ofwel wellness. Dit in de vorm van relax massages, therapeutische massages, coaching, healing, verzorgingen, workshops & cursussen, Aloë Vera Forever Living Products. Met meer dan 10 jaar ervaring in diverse massagetechnieken, zorgen wij bij eender welke massage je kiest dat deze altijd op uw noden afgestemd wordt, of het nu schouders of nek zijn die net dat beetje extra aandacht nodig hebben, bij ons krijgt u dat! Maandag namiddag zijn de praktijk en winkel vrijblijvend open. Karin & Dirk kijken er naar uit om u te verwelkomen in hun praktijk !


Oorkaarstherapie met hoofd- & nekmassage 60min

Therapeutische massage

Oorkaarsen worden met succes gebruikt bij verschillende problemen van hoofd en hals. Kan verlichting brengen bij: hoofdpijn, migraine, slaapstoornissen, zenuwachtigheid, hyperactiviteit, stress, neus- en keelirritaties, heesheid, sinusitis, voorkomen van ooronstekingen. Bij deze therapie wordt het oor op een zachte manier gereinigd. Dit gebeurt m.b.v. een speciale holle “brandende” kaars. 

De behandeling start met een zachte hoofdmassage, gevolgd door een lymfedrainage. Je draait dan op je zij, zodat de kaars verticaal in het oor geplaatst kan worden. De kaars steekt slechts voor een klein gedeelte in het oor. De behandeling is volledig pijnloos en de kaars wordt niet volledig opgebrand. Aansluitende hoofd- en nekmassage.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...