Ontspanningsmassage 60min

-30%
shutterstock_109598558

A Priori massages

Irina van A Priori Massages in Ham biedt een zeer uitgebreid en mooi gamma aan massages aan. Haar interesse voor het vak groeide vanuit de meridianenleer en shiatsu massage en ze past die energetische knowhow toe op al haar behandelingen. Na een gesprekje stelt ze de juiste mix van technieken samen om zo een fysiek of emotioneel probleem het meest efficiënt aan te pakken. Je kan er ook terecht voor enkele schoonheidsbehandelingen, zoals de Japanse gelaatsmassage, anti-cellulitis behandelingen of lichttherapie met de Bioptronlamp. Bij A Priori Massages merk je meteen resultaat, terwijl je even de tijd neemt voor jezelf.


Ontspanningsmassage 60min

Een ontspanningsmassage bij “A Priori” schenkt u een moment van rust en aandacht, iets wat in deze drukke maatschappij wel eens vergeten wordt. Het gehele lichaam wordt relaxerend gemasseerd met warme olie. Het is dan ook één van de meest gekende en gevraagde massages, die een kalmerende en rustgevende werking heeft.

De bedoeling is om de spieren te ontspannen, de doorbloeding te bevorderden, de stofwisseling te verbeteren en aan de bewustwording van het lichaam te werken. Bij een massage van 30 minuten wordt de rug gemasseerd, bij 60 minuten masseren we het hele lichaam.

Duurtijd: 60min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...