Ontspannen rugmassage 20min

-25%
shutterstock_127904771

Bello Santural

‘Schoonheid is jezelf goed voelen’, is de slogan van Bello Santural in Sint-Pieters-Leeuw. De sympathieke en jonge mama Sandra startte in de zomer van 2019 haar aan-huis-concept voor massages en gelaatsverzorgingen met natuurlijke producten van het Belgische merk Enfleur. Sandra stelt alles in het werk om je thuis volledig tot rust te laten komen en genieten van een welverdiende massage of verzorging.

Sandra komt aan huis in een straal van 10km rond Sint-Pieters-Leeuw €5 enkele reis (daarna €0,50 per extra km, enkele reis) Verplaatsingskosten zijn extra te betalen en niet inbegrepen in de prijs.


Ontspannen rugmassage 20min

​Ontdek de lichamelijke voordelen van massage, zoals een verbeterde bloedcirculatie en ontspannen spieren en het gevoel verzorgd en verkwikt te worden. Een uniek gevoel van welbehagen! Deze massage gebeurt in rustige, aangename sfeer zodat u volledig ontspannen wordt. U wordt ondertussen gemasseerd met massage-olie die op een aangename temperatuur verwarmd is. Deze relaxatiemassage is een pure verwennerij.

Duurtijd: 20min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...