Massage lichaam & geest in balans 120min

-25%
shutterstock_109602308

Mooi in Balans

Bij Mooi in Balans te Moerbeke-Waas is het An haar missie om jou terug innerlijke kracht te brengen. Haar passie is de dialoog tussen haar handen en uw lichaam, om zo mensen te laten groeien. Een betrokken en liefdevolle aanpak vindt ze hierbij belangrijk. Rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, stramme schouders? Met liefdevol knedende handen gaat An op zoek naar achter onderliggende blokkades in de spieren, waarop ze deze losmaakt zodat uw natuurlijke lichaams energie terug kan stromen. U kunt bij Mooi in Balans te Moerbeke-Waars terecht voor massages en coaching.


Massage lichaam & geest in balans 120min

De holistische massage is geneeskrachtig voor het hele lichaam. Het ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop door de aderen en kalmeert het zenuwstelsel. Verder stimuleert het de lymfestroom en het rekt het bindweefsel van de gewrichten op. De Holistische massage werkt ook in op de chakra's. Het verlicht op mentaal niveau stress en angst en helpt je bovendien bewuster te maken van je lichaam als geheel.

Deze massage begint op de rug en werkt van het hoofd naar de voeten toe. Op deze manier volg je de energie banen in het lichaam en ga je deze op een liefdevolle manier tot rust brengen, tijdens deze massage is er ook altijd een overvloed van Reiki de mee stroomt door de handen van de masseuse.

Duurtijd: 120min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...