Lichaamsmassage 90min

-50%
shutterstock_426985528

Saforya

Treed binnen in een wereld van rust en ontspanning bij Slow Beauty Instituut Saforya in Melle. Hier komen lichaam en geest in balans. Elke verzorging is een unieke en persoonlijke ervaring.  Een moment dat speciaal voor u wordt gecreeërd. Een "feel good" adres waar persoonlijke aandacht en begeleiding op de eerste plaats komen. Wij zorgen voor jouw innerlijk en uiterlijk beauty momentje. Verzorging is even tijd nemen voor jezelf.


India Bhyanga massage 90min

​Massage neemt druk weg, en zorgt voor drainage en een betere doorbloeding  van de cellen en worden afvalstoffen en andere stoffen vlotter afgevoerd. Massage kan ook helpen bij het herstellen van de oorzaken van pijn. Een massage brengt de bloedcirculatie binnen de spier terug op gang, waardoor het overtollige melkzuur afgevoerd wordt en de spier opnieuw zuurstof krijgt , dat maakt dat de spieren minder gespannen en minder pijnlijker zijn.

Dit heeft uiteraard niet enkel een gunstig effect op het lichaam, maar ook op de geest. Zo kan het ontspannen van de spieren een innerlijk gevoel van angst en spanning vervangen door kalmte en rust ook gaat daardoor het immuunsysteem gaan versterken dat geeft dan weer een gunstig effect op klachten die door stress en vermoeidheid veroorzaakt worden.

Massage heeft ook een groot effect op de emotionele toestand van een persoon, hoe meer spanning en stress een persoon ervaart, hoe minder dopamine en serotonine (gelukshomoon) vrij komt in het lichaam en kan dit klachten zoals neerslachtigheid, stemmingswisselingen enz... veroorzaken. Een goede circulatie van onze levensenergie is van belang voor een gezonde geest en een gezond lichaam, massage helpt je om deze terug in evenwicht te brengen. 

duurtijd: 90min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...