Hoofd- nek- en schoudermassage 30min

-20%
shutterstock_125165552

A Priori massages

Irina van A Priori Massages in Ham biedt een zeer uitgebreid en mooi gamma aan massages aan. Haar interesse voor het vak groeide vanuit de meridianenleer en shiatsu massage en ze past die energetische knowhow toe op al haar behandelingen. Na een gesprekje stelt ze de juiste mix van technieken samen om zo een fysiek of emotioneel probleem het meest efficiënt aan te pakken. Je kan er ook terecht voor enkele schoonheidsbehandelingen, zoals de Japanse gelaatsmassage, anti-cellulitis behandelingen of lichttherapie met de Bioptronlamp. Bij A Priori Massages merk je meteen resultaat, terwijl je even de tijd neemt voor jezelf.


Hoofd- nek- en schoudermassage 30min

Chinese hoofd-, nek- en schoudermassages zijn ontspannende massages die zich vooral richten op klachten die voorkomen ter hoogte van het hoofd, de nek en de schouders. Vastzittende schouders, een geblokkeerde nek, druk op het hoofd met als eerste tekenen opkomende hoofdpijn, al deze stressverschijnselen kunnen met die massagevorm worden aangepakt.

Door drukpunten en meridianen van het lichaam te stimuleren wordt de circulatie van de levensenergie bevorderd en in balans gebracht. Dit zorgt voor prima goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Daarnaast wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, worden gifstoffen afgevoerd en krijgt uw gezicht zelfs een natuurlijke facelift.

Duurtijd: 30min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...