Herbalanceringsmassage lichaam 60min

-25%
shutterstock_129089969
IMG_1764
IMG_1818

Huidcoach-schoonheidsverzorging Wendy

Reeds van kinds af was Wendy Gielen gefascineerd door allerlei dingen die met schoonheid en verzorging te maken hadden. Ze volgde de opleiding als schoonheidsspecialiste en kon van haar hobby haar beroep maken. Wie zich mooi voelt, straalt dit ook uit. Een bezoekje aan schoonheidsverzorging Wendy is niet zomaar een verzorging, maar ook tijd maken voor jezelf om te ontspannen. In 2015 specialiseerde Wendy zich in huidcoaching om de klant een gepaste huidverzorging te kunnen aanbieden en te kunnen werken aan huidverbetering. Ook voor de klassieke behandelingen als manicure, pedicure, suikerontharing , permanente make-up (op aanvraag) en massages kun je bij Wendy terecht. Zij is gespecialiseerd in de herbalanceringsmassage specifiek voor oncologische patiënten.


Herbalanceringsmassage lichaam 60min

Rebalancing staat voor totale rust en ontspanning, een gevoel van welbehagen en terug in contact komen met je lichaam. De massage wordt gegeven op een uiterst zachte en tedere manier met respect voor het hele lichaam, al dan niet ziek of gezond! Je voelt de spanningen wegglijden en pijn verzachten.

Deze massage is ontwikkeld om mensen met kanker ook een moment van rust en ontspanning te kunnen geven, maar ondertussen is gebleken dat ook patiënten met cvs, reuma, fybromyalgie ook baat hebben bij deze zachte vorm van aanraking waardoor algemene klachten verzachten zoals tintelingen, spierpijnen... Evenals mensen met een burnout, depressie, mensen die kampen met overgewicht of gewoon even niet lekker in hun vel zitten, kunnen door deze massage hun emotionele blokkades doorbreken!

Wat doet deze massage?

Bij een intakegesprekje overloopt Wendy kort je gezondheidstoestand en eventuele vragen kunnen beantwoord worden. Daarna is het jouw moment... Bij zachte onspannende muziek start de massage, het hele lichaam wordt hierbij gemasseerd. Hierbij wordt er rekening gehouden met eventuele pijnlijke plaatsen of gevoelige plaatsen. Het is echt jouw moment, en de bedoeling is dan ook dat je enkel geniet, praten mag maar moet zeker niet! Na de massage krijg je de rust en tijd om even bij te komen bij een glaasje water en tijd om jouw moment af te sluiten...

Duur: 60min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...