2 personen Workshop relaxmassage 5u

-20%
shutterstock_129089969

Back to Balance

Back to Balance in Menen staat voor therapeutische en ontspannende massages om volledig tot rusten te komen. Regelmatig jezelf trakteren op een massage maakt dat je beter in je vel komt te zitten. Het brengt lichaam en geest in evenwicht, is voedsel voor huid en emoties, de bloedsomloop wordt verbeterd, lymfestelstel en immunsysteem worden geactiveerd, gifstoffen worden verwijderd. Je komt helemaal tot rust. Linda geeft naast een uitgebreid aanbod massages, ook workshops, pendelen, hypnose, healing en kaartlegging. Kom deze holistische wereld ontdekken bij Back to Balance in Menen.


Workshop relaxmassage 5u

Roept het woord massage ook bij jou een gevoel van rust en zalig genieten op?  Een massage workshop is genieten en leren terzelfdertijd. De workshop gaat door in een kleine groep van maximum 6 personen, zodat ik aandacht heb voor ieder van jullie. Aan het eind van deze workshop zullen jullie in staat zijn om een massage te geven van 1 uur.

Inschrijven kan zowel alleen als per paar. Dus trommel een vriend of vriendin op, of kom samen met je partner! Het is waarschijnlijk het mooiste geschenk dat je kan geven aan iemand indien je het doet met liefde en gevoel. Regelmatig een massage krijgen kan zoveel goeds voor je doen, zowel fysiek als psychisch. Lichaam en geest komen tot rust.

De relaxmassage is zoals de naam het zegt, bedoeld om te relaxen, te genieten en te ontspannen. Niettemin stimuleert deze massage ook het zelfgenezend vermogen, de bloedcirculatie wordt verbeterd. Je vitaliteit stijgt en je krijgt meer energie, en je immuunsysteem krijgt een boost.

Er is geen voorkennis vereist, iedereen kan deze massage gemakkelijk onder de knie krijgen! Er worden enkele eenvoudige technieken aangeleerd die toch heel doeltreffend zijn. Je leert effleurage en kneden, maar ook een heerlijke gezichtmassage te geven. Hoofd, nek en schouders leer je masseren, maar ook de rug, benen,voeten en de buik komen aan bod.

Meebrengen: -2 grote handdoeken en sokken of slippers. Olie mag maar hoeft niet.
Koffie thee water en versnaperingen worden gratis aangeboden.

Opgelet er moeten minimum 2 inschrijvingen zijn anders wordt de workshop verzet naar de maand erop.

De workshop gaat door iedere laatste zaterdag van de maand en begint om 13:00 en eindigt ongeveer rond 18:00.

Prijs per persoon: € 100


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...