2 personen Workshop reiki inwijding 4u

-20%
shutterstock_359593505

Back to Balance

Back to Balance in Menen staat voor therapeutische en ontspannende massages om volledig tot rusten te komen. Regelmatig jezelf trakteren op een massage maakt dat je beter in je vel komt te zitten. Het brengt lichaam en geest in evenwicht, is voedsel voor huid en emoties, de bloedsomloop wordt verbeterd, lymfestelstel en immunsysteem worden geactiveerd, gifstoffen worden verwijderd. Je komt helemaal tot rust. Linda geeft naast een uitgebreid aanbod massages, ook workshops, pendelen, hypnose, healing en kaartlegging. Kom deze holistische wereld ontdekken bij Back to Balance in Menen.


Workshop reiki inwijding 4u

Misschien heb je al gehoord over Reiki of zelfs al een behandeling mogen ondergaan of trekt het woord je gewoon aan. Reiki of handenoplegging is een hele oude genezingswijze die gebruikt maakt van universele energie.

Door de inwijding die je ontvangt word je een kanaal voor positieve energie. Reiki is een intelligente energie het gaat daar waar je het meest nood aan hebt ;dit zowel psychisch, fysisch of op zielsniveau. Tijdens de inwijding worden er blokkades opgeruimd.Je kan pijnen en stress verminderen. Je leert chakra's uitbalanceren, jezelf en anderen te behandelen.In 1 dag ben je al in staat om dit te doen Eens ingewijd bent je dit voor de rest van je leven.Erna kan je indien je dit gewenst naar de oefenavonden komen waar je iemand behandelt en zelf een behandeling krijgt. Zodat je steeds verder groeit in reiki.

De workshop is zeer praktisch gericht zodat je het direct kan toepassen in je leven.Je krijgt een syllabus en een certificaat mee naar huis.

Prijs per persoon: € 150 euro  

Duur: 9:00 tot 13:00


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...