Reiki Massage volwassenen 75min

-40%
shutterstock_109602308

Maison Beauté

Bij Maison Beauté vindt u een geen standaard schoonheidszorgen. Maar een warm instituut gespecialiseerd in huidverbetering, waar u op de eerste plaats komt. Hier kan u rekenen op een topservice en behandelingen met dermocosmetische producten om op een verantwoorde manier de kwaliteit van uw huid naar een hoger niveau te tillen. Isabelle is een vakvrouw die oprecht geïnteresseerd is in u en de noden van uw huid. 


Reiki Massage volwassenen 75min

De combinatie van de Reiki en de massage versterken elkaar en hebben positieve effecten op ons lichaam.

De Reiki massage brengt u in een diepe ontspanning en brengt u in contact met uzelf. Het doel van deze gecombineerde handeling is om u in een diepe ontspanning te brengen waarbij er opnieuw ruimte kan ontstaan voor inzichten en herstel. Wanneer de klachten verminderen ontstaan er opnieuw wegen voor nieuwe energie waardoor alles terug beter gaat stromen. Het helpt u fysiek en mentaal terug in balans te komen.

Tijdens de Reiki massage stemmen we de techniek af op de klant om vanuit creativiteit, gevoelsmatig onze handen hun werk te laten doen door verschillende massagetechnieken en handoplegging met Reiki.

​duurtijd: 75min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...