Reiki healing 60min

-20%
shutterstock_362399975

Beauty,wellness & Healing Center NityaShima

Bij NityaShima kan iedereen terecht voor een brede waaier aan verzorging van lichaam en geest. NityaShima is een holistische wellness praktijk in Gits (Hooglede) waar je in rust en vertrouwen terecht kan voor begeleiding en advies op het gebied van gezondheid, afslanken, persoonlijke ontwikkeling en algeheel welbevinden, ofwel wellness. Dit in de vorm van relax massages, therapeutische massages, coaching, healing, verzorgingen, workshops & cursussen, Aloë Vera Forever Living Products. Met meer dan 10 jaar ervaring in diverse massagetechnieken, zorgen wij bij eender welke massage je kiest dat deze altijd op uw noden afgestemd wordt, of het nu schouders of nek zijn die net dat beetje extra aandacht nodig hebben, bij ons krijgt u dat! Maandag namiddag zijn de praktijk en winkel vrijblijvend open. Karin & Dirk kijken er naar uit om u te verwelkomen in hun praktijk !


Reiki healing 60min

Shambala Eenheid Reiki healing & coaching

Shambala is een energie die je lichaam en geest ondersteuning geeft in het proces van heelwording. Deze energie helpt je helend vermogen, innerlijke kracht te ontdekken, spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en optimaliseren. Onze emotionele pijn en onderwerkte ervaringen worden op die manier verwerkt. Deze behandeling gaat prima samen met eventuele medicatie en geeft je weer ruimte, rust, helderheid, energie en plezier.

De klant mag in aangeklede toestand op een behandeltafel liggen voor de behandeling. Makkelijke en niet knellende kleding is aangeraden ter bevordering van de ontspanning. Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie via de Reiki-behandelaar doorgegeven. Indien je het niet aangenaam vindt om direct aangeraakt te worden, houdt de behandelaar zijn handen enige centimeters boven het lichaam.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...