Healing en Shiatsu 60min

-20%
shutterstock_362399975
shutterstock_182237771

Lotus & Herbs Healing Center

In het Lotus & Herbs Healing Center kunt u terecht voor diverse healings waaronder o.a. Reiki, Shambhala Eenheid, Shiatsu en Dolphin Trilogy Reiki. Alle healings zijn gebaseerd op werken met energie. Deze energie ondersteunt het zelfgenezingsproces, maakt blokkades los en laat uw energie terug stromen. Geniet van een rustig moment voor u zelf, laat uw stress wegebben en voel u terug fit en energiek nadien. De missie van Jessy is mensen adviseren en helen. Samen hand in hand, stap per stap op weg naar een beter morgen. 


Healing en Shiatsu 60min

Healing en Shiatsu

Deze energetische behandeling in combinatie met een Shiatsu drukpuntmassage hebben als doel blokkades in het lichaam op te heffen en terug in balans te brengen. Alsook wordt het zelfgenezingsproces van het lichaam gestimuleerd. Vastgeroeste pijnen en onverwerkt verdriet kunnen zo verwerkt worden. Dit bevordert het algemeen gevoel van welzijn, lichaam en geest. Aangewezen bij: stress klachten, spanningen, nek- en hoofdpijn, migraine, vermoeidheid, depressie...

De klant mag aangekleed op een behandeltafel liggen voor de behandeling. Makkelijke en losse kleding is aangeraden ter bevordering van de ontspanning. Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie via de behandelaar doorgegeven. Indien je het niet aangenaam vindt om direct aangeraakt te worden, houdt de behandelaar zijn handen enige centimeters boven het lichaam.

  • Healing reiki of shambala
  • Shiatsu drukpuntmassage hoofd, nek, schouders en gelaat
  • Coaching-moment nadien (30min)

Duur: 60min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...