Healing 90min

-30%
shutterstock_362399975

Jaytho

Jaytho in Anzegem is een groepspraktijk voor massage, relaxatie, healing en coaching. Je komt er terecht in een landelijke hoeve omgeven door zonlicht, groen en water middenin de natuur. Je rijdt de hoeveweg op, door een bos en komt in een andere wereld waar je onmiddellijk al je zorgen vergeet. Joy maakt deel uit van de groepspraktijk samen met haar vader John, waar elk haar of zijn specialiteit heeft. Ze werken vanuit hun passie en hart en op een holistische wijze. Lichaam, geest en emoties zijn met elkaar verbonden.

Lees de reviews over mindfulness coaching hier en de triggerpoint massage hier. Test het zeker uit dankzij onze kennismakingsdeals voor nieuwe klanten.


Healing 90min

Healing - Genees de oorzaak, niet het gevolg (of het symptoom)

Het zijn alleen jouw gedachten die je pijn bezorgen. Niks buiten je denkgeest kan jou op enige wijze schaden of verwonden. Er is geen oorzaak buiten jezelf die op je neer kan komen. Niemand anders dan jij beïnvloedt jou. Er is niks ter wereld dat de macht heeft jou ziek, bedroeft, zwak of fragiel te maken. Jij bent het die de macht heeft alle dingen die je ziet de baas te zijn door eenvoudig te herkennen wat jij werkelijk bent.

Symptoom bestrijding kan inderdaad een vorm van pijn en ziekte wegnemen, maar de oorzaak blijft en zal niet nalaten gevolgen te hebben. Er is geen ziekte van het lichaam die los staat van de geest. Daarom heeft alleen ons denken genezing nodig, niet ons lichaam. Wees op je hoede voor de verleiding jezelf als oneerlijk behandeld te zien. Zolang we aan ziekte waarde hechten, zullen we die blijven creëren.

De genezen genezer : Ik zie de pijn en ik verbind me met de kracht in jou. Mijn liefdevolle aanwezigheid herinnert je eraan dat de kracht in je aanwezig is en dat je opnieuw kunt kiezen. Alle ziektes dienen hetzelfde doel: het denksysteem van het ego tot werkelijkheid maken. En daarmee vergeten we wie we werkelijk zijn.

Duur: 90min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...