5 keer Energetische hoofdmassage 60min

-10%
1.8

Stromende Kracht

Griet van Stromende Kracht te Sint-Kruis (Brugge) beoefent Jin Shin Jyutsu (JSJ)  en Access Bars in haar praktijk. Krachtige holistische methodes om jezelf te leren kennen en terug in balans te brengen. Er wordt gewerkt om eender welke vorm van disharmonie in je lichaam of geest terug om te buigen naar harmonie. De passie voor deze technieken kwam bij Griet door de zoektocht naar de relatie mens en maatschappij in deze wereld waarbij natuur(lijk)  voor haar een belangrijke rol speelt. Een opleiding Jin Shin Jyutsu, en later Access Bars, waren voor haar een evidente stap in dit proces.

Griet verdiept zich nog steeds verder in deze en andere processen door middel van studies, workshops en lezingen om zo haar kennisniveau te handhaven en verder uit te breiden. Zo kan ze professionaliteit blijven bieden in haar praktijk! De technieken, met een sterke zelfgenezingskracht, die toegepast worden brengen je verlichting op verschillende niveaus: diepe ontspanning hoofd en lichaam, weg met angsten en andere obstakels, stoppen met malen en piekeren, … Ook kinderen kunnen volop van deze toepassingen genieten.


Energetische hoofdmassage 60min

ACCES BARS

Door 32 punten op je hoofd zachtjes aan te raken, kan je moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen. Access Bars heeft al velen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid,  gewicht, geld, relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer…

Zowel voor kinderen als volwassenen.

Duur: 60min


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...