Energetische massage 75min

-40%
shutterstock_366917273
shutterstock_1759898

A Moment of life

Moment of Life in De Haan, is gelegen in het rustige polderlandschap op een boogscheut van de zee, met zicht op het groen in een oase van rust. Chantal zorgt voor het absolute welzijn van lichaam en geest dankzij energetische massages, Quantum lichaamsverzorgingen en lymfedrainage. Innerlijke rijkdom weerspiegelt zich in uiterlijke schoonheid en geeft je een schitterende uitstraling. Gezondheid en je goed voelen zijn immers je grootste schat.


Energetische massage 90min

De Harmony massage bestaat uit Shiatsu, Hotstone en Kleurentherapie.

Shiatsu is een drukpuntmassage die werkt op de meridianen. De energiebanen (meridianen) kunnen geblokkeerd raken door stress, uitputting, ziekte ... Door de drukpuntenbehandeling worden de blokkades losgemaakt, zowel op fysiek als emotioneel vlak, waardoor je energie terug gaat stromen en je goed gevoel toeneemt. Bij Hotstone worden warme stenen gebruikt, waardoor spanningen afnemen en de doorstroming in het lichaam verbetert.  Kleur- en lichttherapie brengt vitaliteit en harmonie in het lichaam.

Dit alles wordt samengebracht in een behandeling, zodat je je weer goed in je vel voelt, de energie weer gaat stromen en je helemaal opgeladen bent!


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...